Ρότζερς: «Δυο… πούλμαν έβαλε η Τσέλσι»

Την ήττα στο ντέρμπι με την Τσέλσι γνώρισε η Λίβερπουλ με αποτέλεσμα πλέον ο τίτλος να μην είναι στα χέρια, και μετά τον αγώνα ο τεχνικός των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς μπορεί να έδωσε συγχαρητήρια στους «μπλε», αλλά άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι Λονδρέζοι! Βλέπετε, η Λίβερπουλ φάνηκε να… αποπροσανατολίζεται κόντρα στην Τσέλσι!
«Ήρθαν για να κάνουν καθυστερήσεις», είπε χαρακτηριστικό ο τεχνικός της Λίβερπουλ. Στάθηκε στο πλευρά του Στίβε Τζέραρντ για το λάθος στο πρώτο γκολ

«Συγχαρητήρια στην Τσέλσι για τη νίκη», είπε αρχικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ και συμπλήρωσε: «Δεν μπορούσαμε να βρούμε τον τρόπο για να τους διασπάσουμε. Είναι προφανές ότι έπαιξαν πολύ πίσω. Νομίζω πως είχαν βάλει δύο «πούλμαν» σήμερα. Είχαν έξι παίκτες πίσω και τρεις μέσους μπροστά τους. Δηλαδή ήταν δέκα μαζί με τον τερματοφύλακα πίσω από την μπάλα και στα 90 λεπτά. Αν δεν καταφέρεις να τους βάλεις γκολ νωρίς δεν μπορείς να τους κάνεις να βγουν. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήρθαν για να νικήσουν, αλλά για να κάνουν καθυστερήσεις. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, αλλά τους έλειψε η νίκη. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι τακτική. Όλοι μπορούν να ζητήσουν από την ομάδα τους να κάτσει πίσω και να παίξει άμυνα στην περιοχή της».

Στη συνέχεια ο Σκωτσέζος τεχνικός συμπλήρωσε: «Είναι στη φύση της Τσέλσι. Έχουν κάποιους εξαιρετικούς παίκτες, αλλά παίζουν αμυντικά και στοχεύουν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, αλλιώς ελπίζουν σε λάθος σου».

Για το πρώτο γκολ της Τσέλσι, όταν ο αρχηγός των γηπεδούχων, Στίβεν Τζέραρντ, γλίστρησε και ο Ντεμπά Μπα πήρε την μπάλα και σκόραρε, ο Ρότζερς είπε: «Απογοητευτήκαμε με το γκολ που δεχθήκαμε. Δεν υπάρχει ευθύνη για τον Στέβεν. Του είπα ότι είναι εκπληκτικός παίκτης για την ομάδα και οφείλουμε πολλά σε αυτόν που βρισκόμαστε εδώ»!

Σχετικά άρθρα