Αναλλοίωτο το πλάνο ενίσχυσης

Καμία αλλαγή δεν επιφέρει στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού η κατάκτηση του Κυπέλλου. Οι Πράσινοι εξασφάλισαν το «καλό» ευρωπαϊκό εισιτήριο του Europa League, κάτι που σημαίνει ότι εάν δεν καταφέρουν να πάρουν την πρωτιά στα πλέι οφ, τότε θα μπουν στον τελευταίο προκριματικό γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τίποτα περισσότερο από αυτό που να επηρεάζει τις μεταγραφές.
Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, αξιοποιώντας παράλληλα τα προϊόντα της ακαδημίας του. Εξαιρουμένου του Ρισβάνη οι Πράσινοι έχουν «δέσει» όλους τους νεαρούς παίκτες που φέτος βρήκαν χώρο να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.
Παράλληλα ο Μάρκους Μπεργκ συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο της νέας σεζόν, αφού στο Τριφύλλι δεν έχουν πρόθεση να τον πουλήσουν. Η μοναδική περίπτωση να δοθεί είναι να φτάσει προσφορά που θα ικανοποιεί και τον Σουηδό και τον Παναθηναϊκό.
Από εκεί και πέρα η ενίσχυση θα γίνει όπως έχουν προγραμματίσει οι Γιάννη Αλαφούζος, Νίκος Νταμπίζας, Γιάννης Αναστασίου. Με ποδοσφαιριστές χαμηλού κόστους και υψηλών φιλοδοξιών. Όπως συνέβη και πέρυσι.
Στο μεταξύ, ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του πρώτου αγώνα των πλέι οφ που διεξάγεται την Τετάρτη 30 Απριλίου στο γήπεδο του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο.
 

Σχετικά άρθρα