Πράνιτς: «Μπορούμε να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε για την εξαιρετική χρονιά του Παναθηναϊκού πάνω στην οποία πρέπει να «χτίσουν» για μια ακόμα καλύτερη επόμενη σεζόν. 

Οι δηλώσεις του στο GOAL:

«Αυτό που έγινε ήταν μία μεγάλη επιβράβευση για όλους μας. Το άξιζε αυτή η νεανική ομάδα κι αν πάμε λίγους μήνες πιο πίσω, σχεδόν κανείς δεν περίμενε κάτι από εμάς και δεν πίστευε ότι θα φτάσουμε μέχρι εδώ. Έχουμε κάνει μία σπουδαία σεζόν η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για τους αγώνες που ακολουθούν στα πλέι οφ. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ». 

Ο Κροάτης αναφέρθηκε και στη νέα χρονιά: «Σίγουρα. Από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο κι όσοι ακολουθούν την ομάδα εκτιμώ πως είναι πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας και την εικόνα που βγάζουμε μέσα στο γήπεδο. Ίσως να χρειαζόμαστε ακόμα έναν με δύο πιο έμπειρους παίκτες την επόμενη σεζόν για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί στην ελληνική λίγκα και να παλέψουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό». 

Σχετικά άρθρα