Eπίσημος υποστηρικτής της εθνικής το Real Group

Το Real Group και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσαν μια πολύ σημαντική συνεργασία για το Μουντιάλ και όχι μόνο. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο όμιλος Real Group ανακοινώνουν την έναρξη χορηγικής συμφωνίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με την συγκεκριμένη συμφωνία ο όμιλος Real γίνεται ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ της Εθνικής Ανδρών.

Ο όμιλος Real Group εντάσσεται σε μια διευρυμένη ομάδα επιφανών χορηγικών συμπαικτών των διεθνών μας και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, προσβλέποντας, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, σε επιτυχίες με εθνικό χαρακτήρα και διεθνή εμβέλεια.

Η συνεργασία των δύο πλευρών αφορά στην κορυφαία παγκοσμίως αθλητική διοργάνωση της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, καθώς επίσης την προκριματική φάση του EURO 2016 στην οποία θα συμμετάσχει η Εθνική μας ομάδα από τον προσεχή Σεπτέμβριο. 

Λίγα λόγια για το Real Group 

Στον όμιλο Real Group ανήκουν η εφημερίδα Real News, ο ραδιοφωνικός σταθμός Real Fm 97,8 στην Αθήνα και ο Real Fm 107,1 στη Θεσσαλονίκη, η Real Press που εκδίδει τα ένθετα περιοδικά της Real News, το ενημερωτικό portal Real.gr και το αθλητικό site Pamespοrts.gr. 

Η εφημερίδα Real News ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2008 και αποτελεί μια πολυσυλλεκτική κυριακάτικη πρόταση που απευθύνεται και στον πιο απαιτητικό αναγνώστη καλύπτοντας με την ποικίλη ύλη της όλο το φάσμα της ενημέρωσή του. 

O ραδιοφωνικός σταθμός Real Fm 97,8 άνοιξε τα μικρόφωνά του τον Σεπτέμβριο του 2007 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε την προτίμηση του κοινού καθώς τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας των ραδιοφώνων.

Με βασικό συστατικό την δυναμική, μαχητική και ανεξάρτητη ενημέρωση ο Real Fm έχει συγκεντρώσει στο δυναμικό του τα μεγαλύτερα ονόματα της δημοσιογραφίας, έμπειρους αναλυτές και καυστικούς σχολιαστές.

Τον Ιανουάριο του 2008 στη Θεσσαλονίκη ο Real Fm 107,1 ξεκίνησε να
αναμεταδίδει ζωντανά τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του Real Fm
97,8 και πλαισιώνει το υπόλοιπο πρόγραμμά του με αξιόλογους και
γνωστούς δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης.

Απόλυτα εναρμονισμένος με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής για
έγκυρη και άμεση ενημέρωση μέσω του διαδικτύου ο όμιλος Real Group
προχώρησε στη δημιουργία του ειδησεογραφικού portal Real.gr καθώς και
στη δημιουργία του αθλητικού site Pamesports.gr.

Με ευρεία γκάμα θεματικών ενοτήτων και ισχυρές υπογραφές δημοσιογράφων
και παραγωγών της εφημερίδας και του ραδιοφώνου τα δύο ηλεκτρονικά
μέσα καθημερινά ανεβάζουν τα ποσοστά τους σε επισκεψιμότητα.

Σχετικά άρθρα