Η νύφη (ΕΟΚ) κι ο γαμπρός (Κατσικάρης) θέλουν…

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες από την έκφραση της ανησυχίας μας για τη μη ανακοίνωση του νέου τεχνικού της εθνικής ομάδας μπάσκετ και κύκλοι της Ομοσπονδίας ανέφεραν οτι διάδοχος του Αντρέα Τρινκιέρι θα είναι ο Φώτης Κατσικάρης, καθώς η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών είναι σχεδόν ολοκληρωμένη. Ο Έλληνας τεχνικός τα έχει βρει με την Ομοσπονδία σε θέματα λειτουργίας και προσώπων στην ομάδα και μένει να διευθετηθεί οριστικά και το οικονομικό κομμάτι στο οποίο δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη απόσταση ως προς το ποσόν. Έτσι προπονητής κι εντεταλμένοι διαπραγματευτές της Ομοσπονδίας στην πραγματικότητα είναι απόλυτα σύμφωνοι σε όλα. Η περσινή ατυχής κατάληξη (επίσης συμφωνίας, αν και όχι σε τόσο προχωρημένο στάδιο) πάντως κάνει άπαντες επιφυλακτικούς μέχρι τις υπογραφές και την ανακοίνωση.

Το μοναδικό αγκάθι που υπάρχει στην πραγματικότητα είναι η λύση της συνεργασίας με τον Αντρέα Τρινκιέρι , καθώς έχει ενεργό συμβόλαιο και για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Ομοσπονδία δεν είναι κι οι καλύτεροι μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ . Αν και παταγωδώς αποτυχημένος προφανέστατα και δεν θα αποχωρούσε χωρίς να διεκδικήσει κάτι. Το θέμα είναι τι ακριβώς και με τι θα ”συμβιβαστεί”.

Μπαίνοντας στον Μάιο λοιπόν, περιμένουμε όλοι με αγωνία τη λύση της συνεργασίας με τον Ιταλό και την επισημοποίηση του δεδομένου γάμου με τον Κατσικάρη, που πάντως μέχρι προσφάτως ήταν στην αναμονή για τον πάγκο κάποιας ομάδας και με δεδομένο ότι προτεραιότητά του ήταν η Ισπανία, θα υπήρχε ασυμβίβαστο με την Εθνική ομάδα.

Επειδή πολλά πισωγυρίσματα έχουν γίνει πάντως από τον (κατά κοινή ομολογία) ιδανικό κόουτς για την εθνική μας ομάδα, κι ο Τρινκιέρι είναι μεγάλο… βάσανο, χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμα, έστω κι αν τα χρονικά περιθώρεια στενεύουν.

Σχετικά άρθρα