Τρέξιμο…. λόγω Financial Fair Play

Διαβάστε ακόμα:

Στο στόχαστρο της UEFA Παρί και Σίτι

Τελικά υπάρχει… φωτιά με τους κανόνες του Financial Fair Play και τις Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, όπως σας είχε πληροφορήσει το pamesports.gr, και η αρμόδια επιτροπή της UEFA προτείνει στις ομάδες που έχουν προβλήματα να κάνουν διακανονισμό! Δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο του ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Όπως έγινε γνωστό περίπου 20 ομάδες έχουν παραβιάσει βασικούς κανονισμούς σε οικονομικά θέματα, και ανάμεσά τους είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι, τους προτάθηκε να γίνει διακανονισμός. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει είτε με το να αποδεχθούν τις κυρώσεις που τους προτείνονται (δηλαδή επίπληξη, πρόστιμο, περιορισμούς μεταγραφών ή και απαγόρευση ευρωπαϊκής συμμετοχής), είτε με το να προσπαθήσουν να διαπραγματευτούν με την επιτροπή για μια ευνοϊκότερη ποινή!!!

Η αρμόδια επιτροπή της UEFA και ο Μισέλ Πλατινί θέλουν να υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί στα οικονομικά θέματα των ομάδων… Εδώ και χρόνια έχουν δοθεί αυτοί οι κανονισμοί, με την UEFA να θέλει οι ομάδες να είναι οικονομικά ανεξάρτητες, να «ζουν» μόνο από τα έσοδά τους, και να μην εξαρτώνται μόνο από χορηγίες μεγάλων ιδιοκτητών…

Σχετικά άρθρα