Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Είμαι παντρεμένη με παιδί αλλά νομίζω ότι είμαι λεσβία…
Είμαι παντρεμένη με παιδί αλλά νομίζω ότι είμαι λεσβία...  thumbnail

Σοφία, 32 ετών

Είμαι παντρεμένη με παιδί αλλά νομίζω ότι είμαι λεσβία…

Αναγνώστριά μας ζητά τη βοήθεια των ειδικών μας. 


Είμαι παντρεμένη με παιδί. Συνεχεια όμως σκεφτομαι πώς θα ήταν η επαφή μου με γυναίκα βλέπω μερικές ερωτικές σκηνές με γυναίκες και νιώθω κάτι μέσα μου αλλά μου αρέσουν πολύ και άντρες αλλά θέλω να δοκιμάσω με γυναίκα τι να κάνω; 


Σοφία. 


Αγαπητή αναγνώστρια. Απευθύναμε το ερώτημά σας στον ψυχολόγο, ομαδικό θεραπευτή Δημήτρη Κατσαρό. 


Δημήτρης Κατσαρός


Η απάντηση στην ερωτική περιέργεια έχει δύο σκέλη: Σε περίπτωση που δεν έχετε ξανακάνει αυτό που σκέφτεστε, επιδιώξτε το μέχρι το σημείο που νιώθετε ηδονή. Δηλαδή μη ψυχαναγκαστείτε να "φτάσετε ως το τέλος". Κάντε το με έναν άνθρωπο που σας εμπνέει ερωτισμό. Μ'αυτό τον τρόπο γνωρίζετε τη φαντασίωσή σας όσο καλύτερα γίνεται και ξεμπερδεύεστε όσον αφορά τη σεξουαλική σας ταυτότητα, είτε είστε ομοφυλόφιλος-η είτε αμφιφυλόφιλος-η είτε ετεροφυλόφιλος-η. Σε περίπτωση που έχετε ξανακάνει αυτό που σκέφτεστε τότε η απάντηση είναι εξίσου απλή: Εφόσον υπάρχει συγκατάθεση και πρόκειται για ενήλικο-η παρτενέρ δεν υπάρχει κανένα νομικό ή άλλο πρόβλημα. Παρ'όλα αυτά ο πειραματισμός συνήθως, έχετε υπόψη σας, σταματά ή περιορίζεται σημαντικά όταν νιώσει κανείς έρωτα ή αγάπη.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X