Ίσως ο Πάμπλο Γκαρσία ηρεμούσε πλήθη και πάθη!

  Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη! Και που είστε ακόμη; Έρχονται αλλεπάλληλες συγκρούσεις … Το χειρότερο; Δεν υπάρχει άνθρωπος να ηρεμήσει πλήθη και πάθη!

  Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη! Και που είστε ακόμη; Έρχονται αλλεπάλληλες συγκρούσεις … Το χειρότερο; Δεν υπάρχει άνθρωπος να ηρεμήσει πλήθη και πάθη!

   Από τη μία πλευρά : Το γαρ πολύ (εύλογο …) της θλίψης γεννά παραφροσύνη στον κόσμο. Από την άλλη: Τρικυμία εν κρανίω στην διοίκηση. Αυτές οι πλευρές συγκρούστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας. Αποτέλεσμα; Έγινε κομμάτια ο ΠΑΟΚ. Να δούμε ποιος και πως θα τα μαζέψει τώρα!

   Η σύγκρουση στη Νέα Μεσήμβρια ήταν η κατάληξη του χρονικού ενός προαναγγελθέντος … γεγονότος. Μέχρι κι οι πέτρες στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκεί περίμεναν το ξέσπασμα φίλων του «δικέφαλου». Μόνον η διοικητική και τεχνική ηγεσία δεν το περίμενε. Κι άφησε το ξέσπασμα να εξελιχθεί.

   Δεν έχουν άδικο οι φίλοι του «δικέφαλου» στο ξέσπασμα τους. Η κερκίδα γιγάντων στο ΟΑΚΑ προδόθηκε από ομάδα νάνων! Δεν εκφράζουν όμως, όσοι συμμετείχαν σε αυτό και το σύνολο των φίλων του «δικέφαλου». Και τούτο επειδή το σάρωμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη δεν βρίσκει – κατά την ταπεινή μας άποψη, τουλάχιστον – σύμφωνη την πλειοψηφία των φίλων του «δικέφαλου».

   Δεν έχουν εν μέρει άδικο κι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες τους άφησαν … βορά στις άγριες διαθέσεις των φίλων του «δικέφαλου». Χρειαζόταν προστασία ενόψει πλέι οφ, βλέπετε.

   Ποιοι διοικούντες όμως, να τους προστατέψουν; Πρώτα οι παίκτες κι οι προπονητές του ΠΑΟΚ άφησαν απροστάτευτους τους διοικούντες. Τους εξέθεσαν με την εικόνα τους στον Τελικό. Κι οι παράγοντες έμειναν μακριά από τη φωτιά. Όπως μένουν πάντα αφήνοντας τον Ιβάν Σαββίδη, να τη σβήσει.

   Η οργή κι αγανάκτηση των ΠΑΟΚτσήδων για διοικητική και τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ αλλά και για τους παίκτες έχει ξεχειλίσει. Δεν ελέγχεται. Ίσως γι’ αυτό διοχετεύθηκε τόσο έντονα (κι ως εκ τούτου τόσο άδικα …) κατά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Το θολωμένο μυαλό όλων πλέον, στην Τούμπα διαμορφώνει καταστροφικές προοπτικές.

   Η έλλειψη σοβαρής ηγεσίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κυρίως ηγεσίας, αποδεκτής από τον κόσμο της αποτελεί πηγή κινδύνων. Και δεν είναι αποτέλεσμα του διασυρμού στο ΟΑΚΑ η έλλειψη σοβαρής ηγεσίας. Καιρό τώρα από αυτήν την έλλειψη πηγάζουν κίνδυνοι. Τι κάνει ο Ιβάν Σαββίδης; Παραμένει εγκλωβισμένος στον κόσμο τον οποίο έχουν πλάσει οι υπεύθυνοι κι οι υπόλογοι για το αύτανδρο ναυάγιο του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ…

   Αύριο ο ΠΑΟΚ ξεκινά τα πλέι οφ στην Τούμπα. Κάποιοι στην ΠΑΕ διαφημίζουν τα πακέτα των εισιτηρίων διαρκείας. Κι αυτοί στον κόσμο τους ζουν.

   Δεν υπάρχει πρόσωπο το οποίο μπορεί να καταλαγιάσει τα κύματα οργής κι αγανάκτησης. Ένα – κατά την δική μας προσέγγιση – ο Πάμπλο Γκαρσία θα ήταν αλεξικέραυνο. Θα ηρεμούσε τα πάθη και τα πλήθη. Τον ανάγκασαν, να φύγει. Ποιοι; Οι υπεύθυνοι κι οι υπόλογοι για την παρούσα κατάσταση. Για να πάρουν τον Μαντούρο και τον Μάρτενς έδιωξαν τον Γκαρσία. Ίσως αυτός, ήλεγχε την οργή και την αγανάκτηση των φίλων του «δικέφαλου»! Ίσως …

   Τον ανάγκασαν, να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Ένα τηλεοπτικό γύρισμα έκανε στην Τούμπα και … Περίμενε, να φύγουν όλοι από τα γραφεία, για να το κάνει.

Σχετικά άρθρα