Νέα «σφαλιάρα» σε Πέισερς

Η Ατλάντα, «έσπασε» για δεύτερη φορά την έδρα της Ιντιάνα, νικώντας τους Πέισερς με 107-97 και φτάνοντας στο 3-2. Οι Χοκς απέχουν πια μια νίκη από τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας, την οποία μπορούν να πετύχουν στην έδρα τους τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το Μαϊάμι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και έγινε η πρώτη ομάδα που περνά στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στο ΝΒΑ.

Οι Χιτ επικράτησαν με 109-98 των Μπόμπκατς στη Σάρλοτ και με 4-0 πήραν άνετα την πρόκριση για τα ημιτελικά της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή της σειράς Μπρούκλιν Νετς-Τορόντο Ράπτορς (2-2).

Τους πρωταθλητές οδήγησε και σε αυτό το παιχνίδι ο ηγέτης τους, Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος σκόραρε 31 πόντους, μοίρασε 9 ασίστ και «κατέβασε» 7 ριμπάουντ.

Στο Ντάλας και τη δυτική περιφέρεια διεξήχθη ακόμη ένα μεγάλο ματς, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Σαν Αντόνιο με 93-89 επί των Μάβερικς. Έτσι, οι Σπερς ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας και ισοφάρισαν σε 2-2, με το επόμενο παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα τους τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σχετικά άρθρα