Μέσα και οι Τσεχ, Τέρι (photos)

Μέσα στο… χαμόγελο ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο στην προπόνηση της Τρίτης, καθώς είδε τους Εντέν Αζάρ, Πετρ Τσεχ, Τζον Τέρι και Σαμουέλ Ετό να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα, εν όψει του σημαντικού αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης που θα κρίνει τον φιναλίστ στο φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη!

Ειδικά η συμμετοχή του Τσέχου τερματοφύλακα και του Άγγλου αμυντικού αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δηλώσει μετά την αναμέτρηση της Μαδρίτης ότι Τσεχ και Τέρι δεν θα ήταν διαθέσιμοι για τη ρεβάνς με τους «ροχιμπλάνκος» λόγω των τραυματισμών στον ώμο και τον αστράγαλο (διάστρεμμα), αντίστοιχα!

Για τον Τσέχο διεθνή τερματοφύλακα ο «Special One» Πορτογάλος τεχνικός είχε προτρέψει τους δημοσιογράφους να τον ξεχάσουν για φέτος (!), ενώ και για τον Τέρι είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο τραυματισμός ήταν αρκετά πιο σοβαρός από όσο τελικώς αποδείχθηκε ότι ήταν.

«Η προπόνηση ξεκίνησε στο Κόμπαμ (το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι). Οι Πετρ Τσεχ, Τζον Τέρι, Εντέν Αζάρ και Σαμουέλ Ετό συμμετέχουν», ανακοίνωσε ο λονδρέζικος σύλλογος μέσω του λογαριασμού του στο «Twitter». Αναφορικά με τους Αζάρ και Ετό, αμφότεροι απουσίασαν από την πρώτη αναμέτρηση με την Ατλέτικο λόγω προβλήματος στη γάμπα και το γόνατο, αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα