Μουρίνιο: «Εγώ… θα πάω σίγουρα στη Λισαβόνα»

Με τον Ζοσέ Μουρίνιο να συγκεντρώνει ξανά τα βλέμματα πάνω του, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός διόρθωσε και τον μεταφραστή (του… έκλεψε δυο συμμετοχές από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ), ο προπονητής της Τσέλσι έδειξε σιγουριά πως η ομάδα του θα είναι στον τελικό. Ο «Special One» μίλησε με σεβασμό για την Ατλέτικο, εν όψει της ρεβάνς για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε πως οι Τζον Τέρι και Εντέν Αζάρ είναι έτοιμοι, αναφέρθηκε και στο μέλλον του στους «μπλε» και αποκάλυψε πως ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς τον συνεχάρη για τη νίκη της Τσέλσι στο «Άνφιλντ»!

«Είναι μία καλή ομάδα που αμύνεται σωστά, σκοράρει και δεν αγωνίζεται με αντεπιθέσεις. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι συμμετέχει στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν λέω ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά και μόνο ότι έχει μπει σφήνα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ είναι κάτι εκπληκτικό», υπογράμμισε ο Ζοσέ Μουρίνιο και συμπλήρωσε: «Μετά το ματς θα δούμε ποιος θα πάει στην Λισαβόνα. Εγώ θα πάω σίγουρα το καλοκαίρι, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να πάμε και ως ομάδα».

Ερωτηθείς αν θα πήγαινε ποτέ στο μέλλον στον πάγκο της Ατλέτικο, ο Πορτογάλος προπονητής απάντησε: «Το μέλλον μου είναι στην Τσέλσι και μόνο όταν λυθεί η συνεργασίας μας, θα σκεφτώ για το μέλλον μου».

Όταν ρωτήθηκε αν θα κάνει τον απολογισμό της σεζόν σε περίπτωση που η ομάδα του αποκλειστεί, και αρνήθηκε να απαντήσει.

Στο τέλος υπογράμμισε πως οι Τζον Τέρι και Εντέν Αζάρ είναι έτοιμοι. «Ο αρχηγός μου αγωνίζεται στο ίδιο επίπεδο με τη σεζόν που άφησα την Τσέλσι (σ.σ. 2007-08). Βρίσκεται στα καλύτερά του. Η συνεργασία του με τον Κέιχιλ είναι φανταστική, αξίζει περισσότερα από ένα Τσάμπιονς Λιγκ», είπε χαρακτηριστικά…

Σε ότι αφορά στη… διόρθωση που έκανε στον μεταφραστή, μιλάμε για γεγονός που προκάλεσε γέλιο στην αίθουσα Τύπου!
Συγκεκριμένα, ο διερμηνέας έκανε λόγο «για τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή του Μουρίνιο σε ημιτελική φάση του Τσαμπίονς Λιγκ», και αμέσως ο «Special One» πήρε τον λόγο και γελώντας του είπε στα ισπανικά: «Μην μου κλέβεις δύο συμμετοχές!». Προκαλώντας πολλά γέλια. Να θυμίσουνε πως τις τελευταίες πέντε σεζόν ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει λάβει μέρος στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης με την Ίντερ, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι.

Όπως είπαμε ο «Special One» αποκάλυψε ότι ο Μπρένταν Ρότζερς τον συνεχάρη για τη νίκη στο ντέρμπι του «Άνφιλντ» και ανέφερε ότι θα… ξεχάσει την κριτική που του άσκησε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η Τσέλσιμ, κάνοντας λόγο για… «δύο λεωφορεία». Λέτε, όντως, να το… ξεχάσει;

Σχετικά άρθρα