Πρόκριση για Νασιονάλ και Ντεφενσόρ

Η Νασιονάλ Κλουμπ έμεινε όρθια στην έδρα της Βελέζ και κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε πάρει από το πρώτο παιχνίδι (1-0) και να προκριθεί στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η ομάδα της Παραγουάης βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 75 από το γκολ του Κορέα. Ωστόσο ισοφάρισαν τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Τοράλες να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι και παράλληλα τη Βελέζ να μένει με δέκα παίκτες ύστερα από την αποβολή του Ρομέρο.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και ανέκτησαν το προβάδισμα στο 85 και πάλι με τον Κορέα. Στο 87 ο Καντέρος πήρε και αυτός την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την Βελέζ με εννέα παίκτες. Στις καθυστερήσεις τελείωσαν όλα για τους Αργεντινούς αφού δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης (2-2) από τον Ντερλίς Ορουέ.

Νωρίτερα το εισιτήριο για τους 8 της διοργάνωσης είχε πάρει και η Ντεφενσόρ που απέκλεισε τη Δε Στρόνγκεστ στη διαδικασία των πέναλτι. Με δύο γκολ σε πέντε λεπτα οι Ουρουγουανοί ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου ματς. Αρασκαέτα και Ολιβέρα ήταν οι σκορερ με το ματς να οδηγείται στα πέναλτι εκεί όπου το σκορ ολοκληρώθηκε στο 4-2.

Σχετικά άρθρα