Αρχική / Υγεία / Χειρουργική / Πιο μεγάλο και παχύ πέος: Γίνεται αλλά με ποια μέθοδο;
Πιο μεγάλο και παχύ πέος: Γίνεται αλλά με ποια μέθοδο; thumbnail

Πιο μεγάλο και παχύ πέος: Γίνεται αλλά με ποια μέθοδο;

Η αυξητική φαλλοπλαστική, σε άνδρες χωρίς στυτική δυσλειτουργία, είναι η δημοφιλέστερη αισθητικού τύπου επέμβαση στους άνδρες. Σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την κατασκευή προφυλακτικών, το μήκος του πέους σε στύση είναι κατά μέσο όρο 16.5cm. Ο γυναικείος κόλπος είναι σαν μια σωληνοειδής οδός από μύες, η οποία έχει πτυχώσεις και φιλοξενεί στα τοιχώματα της αμέτρητες νευρικές απολήξεις. Όπως θα περίμενε κανείς, η σεξουαλική διέγερση αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των νευρικών απολήξεων που ερεθίζονται από το πέος. Όσο περισσότερες είναι οι νευρικές απολήξεις που ερεθίζονται, τόσο μεγαλύτερη είναι η διέγερση. Οι περισσότεροι υποδοχείς βρίσκονται στην είσοδο του κόλπου και ανταποκρίνονται σε ρυθμικές κινήσεις κατά μήκος του, κάτι που επιτυγχάνεται πιο δύσκολα με ένα μικρό πέος. Για αυτό λοιπόν, η ειλικρινής απάντηση στην ερώτηση εάν το μέγεθος μετράει θα έπρεπε να είναι «ναι». Θα ήταν λανθασμένο να ισχυριστούμε κάτι διαφορετικό. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να τεθούν σαφείς κι ευδιάκριτοι περιορισμοί. Το μέγεθος ενός πέους θα πρέπει να τροποποιείται μόνο στην περίπτωση που μπορεί να χαρακτηριστεί πραγματικά ως μικρό.


Στις μέρες μας η χειρουργική επέμβαση για την μετατροπή του μεγέθους του πέους, η φαλλοπλαστική, είναι μια σχετικά εύκολη και ασφαλής επέμβαση, όταν γίνεται από έμπειρους και ειδικευμένους γιατρούς και με τις κατάλληλες ενδείξεις και αντενδείξεις.
Οι εν λόγω επεμβάσεις, δίνουν μήκος και όγκο στο πέος των ανδρών και απευθύνονται συνήθως σε άνδρες που ανήκουν στον μέσο όρο, αλλά νοιώθουν ότι υπολείπονται σε μέγεθος. Σε αυτές τις περιπτώσεις η επέμβαση έχει περισσότερο αισθητική και λιγότερο λειτουργική σημασία. 
Η φαλλοπλαστική δεν αποτελεί, όμως, μία αποκλειστικά αισθητική επέμβαση. Στην ιατρική αναγνωρίζεται ο όρος αληθής μικροφαλλία. Αφορά σε άνδρες στους οποίους το πέος δεν ξεπερνά τα 7.5 cm και κατά άλλους τα 9cm σε στύση. Σε αυτές τις περιπτώσεις καθίσταται δύσκολη αλλά όχι αδύνατη η σεξουαλική επαφή. 

Οι συνηθέστερες αισθητικές επεμβάσεις φαλλοπλαστικής είναι:

-Επιμήκυνση πέους 

Η επιμήκυνση πέους προωθεί το τμήμα του πέους που βρίσκεται μέσα στην πύελο. Για να επιτευχθεί αυτό αποκόπτονται οι σύνδεσμοι που κρατούν καθηλωμένο το σώμα του πέους στο ηβικό οστό. Η τομή γίνεται μέσα στο τριχωτό του εφηβαίου, δεν υπάρχουν τομές πάνω στο ίδιο το πέος. Η συνηθισμένη αύξηση είναι 2 με 2,5 εκατοστά σε ηρεμία, χωρίς να λείπουν και οι περιπτώσεις που μπορεί να φτάσει και τα 5 εκατοστά. Η διάρκεια της επέμβασης είναι 60 με 90 λεπτά, γίνεται με τοπική ή γενική αναισθησία. Η νοσηλεία διαρκεί μια ημέρα, η αποχή από εργασία μία εβδομάδα και από σεξουαλική επαφή 40 ημέρες. Μετά την επέμβαση δεν επηρεάζεται η λειτουργικότητα του πέους ως προς την ούρηση και την στυτική λειτουργία, ενώ μεταβάλλεται ελαφρώς η γωνία στύσης σε μια πιο οριζόντια θέση.

-Πάχυνση πέους

Η αύξηση του όγκου παλαιότερα γινόταν με έγχυση λίπους, όμως παρατηρούνταν σκληρά ογκίδια και ανεπιθύμητη σκληρότητα του πέους (ακόμα και σε χαλαρή φάση). Γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια ειδικοί γιατροί, χρησιμοποιούν αυτόλογα λιποδερμικά μοσχεύματα για την διάμετρο του πέους, που παίρνουν από την μηρογλουτιαία περιοχή του ασθενούς. 

Πολλοί ειδικοί γιατροί μετά την επιμήκυνση, συνιστούν την συσκευή διάτασης του πέους, μια εξωτερική συσκευή που την προμηθεύονται ξεχωριστά και την χρησιμοποιούν 2 με 3 μήνες (1 με 2 φορές την ημέρα) έχοντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα τα οποία και είναι μόνιμα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X