«Θέλει τη Γιουβέντους η ΟΥΕΦΑ»

Η Μπενφίκα επικράτησε 2-1 στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Γιουβέντους και μία ημέρα πριν τη ρεβάνς, το κλίμα έχει ζεσταθεί για τα καλά.

Οι Πορτογάλοι κατηγόρησαν χθες την ΟΥΕΦΑ ότι επιθυμεί τον αποκλεισμό τους λόγω της έρευνας που ξεκίνησε η ίδια για την αγκωνιά του Έντσο Πέρες στον Τζόρτζιο Κιελίνι στον πρώτο ημιτελικό.

Μπορεί η ευρωπαϊκή ομοσπονδία να έβαλε τελικά την υπόθεση στο αρχείο αλλά αυτό δεν αλλάζει τη γνώμη της Μπενφίκα, που επιμένει στις ίδιες κατηγορίες, μέσω των δηλώσεων του αντιπροέδρου της, Σίλβιο Σερβάν.

«Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η ΟΥΕΦΑ και για διαφημιστικούς λόγους θέλει την Γιουβέντους στον τελικό για να κατακτήσει το τρόπαιο και μετά να διαφημιστεί με τον καλύτερο τρόπο το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στο Κάρντιφ. Στην ΟΥΕΦΑ θέλουν νικήτρια του Γιουρόπα Λιγκ μια ομάδα με το μέγεθος, την ιστορία και την παράδοση της Γιουβέντους αλλά θεωρώ ότι είμαστε και εμείς μεγάλη ομάδα, όπως δείχνει η 6η θέση στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ αυτή την στιγμή. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο άθλημα όταν παίζεται στο γήπεδο αλλά σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν πολλά συμφέροντα και είναι ουτοπικό να πιστεύει πλέον κάποιος στην ομορφιά του ποδοσφαίρου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σερβάν.

Σχετικά άρθρα