Επεισόδια στο Περιστέρι (photos)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο Περιστέρι αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός για τα play offs της Super League. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, παιδιά ηλικίας 5-6 ετών μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πάρουν τις φανέλες από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές τους. Όμως, αμέσως οι άνθρωποι της εταιρίας σεκιούριτι του γηπέδου κινήθηκαν προκειμένου να απομακρύνουν τα παιδιά.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών χαστούκισε και κλώτσησε (!) ένα από το παιδιά μια κίνηση που προκάλεσε δικαιολογημένα την έκρηξη των οπαδών του Ατρόμητου αλλά και του Παναθηναϊκού. Αρκετοί φίλοι της ομάδας του Περιστερίου κινήθηκαν απειλητικά κατά των σεκιουριτάδων ενώ αυτός που προκάλεσε τα πάντα κλείστηκε σε ένα δωμάτιο στα αποδυτήρια του γηπέδου. Η σύρραξη γενικεύτηκε κατά την είσοδο των ΜΑΤ στο γήπεδο, τα οποία επιχείρησαν να απομακρύνουν τους “εισβολείς”, την ώρα που ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα. 

Η αδικαιολόγητη συμπεριφορά των ανθρώπων της εταιρίας σεκιούριτι προκάλεσε την οργή ακόμα και των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου.

Σχετικά άρθρα