«Δώσαμε χώρο στον ΠΑΟΚ»

Για το επιθετικό πλάνο του Αστέρα, το οποίο δεν εφαρμόστηκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας μίλησε ο συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη, Λεωνίδας Τσιγαρίδας, στη συνέντευξη Τύπου. 

Για τον αγώνα: «Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο. Λογικό ήταν να γυρίσουμε πίσω. Πήραμε, όμως, το βαθμό και συνεχίζουμε. Θα χτυπήσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Πιστεύω να βρεθούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, η Τούμπα δύσκολη έδρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον έναν βαθμό».

Για την τακτική: «Είχαμε συγκεκριμένη τακτική και πλάνο. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ δεν μας έκανε φάσεις. Στο δεύτερο μέρος δώσαμε χώρο, γυρίσαμε πίσω και δώσαμε μέτρα στον ΠΑΟΚ».

Για τα λάθη: «Κάναμε αβίαστα λάθη. Είχαμε πρόβλημα στην ανάπτυξη. Το πλάνο μας δεν ακολουθήθηκε εκεί. Πρέπει να τα διορθώσουμε τα λάθη μας. Παρότι ο ΠΑΟΚ ήταν σε μια δύσκολη εβδομάδα, ήταν και είναι ένα από τα φαβορί. Εμείς θα παλέψουμε όλα τα ματς. Θεωρώ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είναι φαβορί και όπου βγει».

Σχετικά άρθρα