Τέσσερις για τον τελικό της 14ης Μαΐου

Δύο μάχες, τέσσερις υποψήφιοι, στον δρόμο για το Τορίνο. Γιουβέντους – Μπενφίκα και Βελένθια – Σεβίλλη απόψει στις 22:05 με στόχο τον τελικό του Europa League στις 14 Μαϊου.   
Η Μπενφίκα με «προίκα» το υπέρ της 2-1 στο «Ντα Λουζ», θα προσπαθήσει να το υπερασπιστεί στην  πόλη που θα διεξαχθεί ο τελικός. Στην φυσική έδρα της γηπεδούχου Γιοβέντους, η οποία θέλει φυσικά να είναι παρούσα στον τελικό που θα γίνει στο σπίτι της.
Απόντες για την Μπενφίκα θα είναι ο τιμωρημένος Αντρέ Γκόμες και οι τραυματίες Φέισα, Σίλβιο και Σάλβιο. Ο Αντόνιο Κόντε από την άλλη δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Πέπε, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα να παίξει στη φετινή διοργάνωση. Διαιτητής ο Άγγλος Μαρκ Γκλάντεμπεργκ.
Στο άλλο ζευγάρι, η Βαλένθια χρειάζεται ένα ακόμη «θαύμα», έπειτα από αυτό κόντρα στη Βασιλεία. Απόψε δεν έχει να καλύψει τρία γκολ, αλλά το 2-0 κόντρα στη Σεβίλλη είναι σαφώς πιο δύσκολο να ανατραπεί. Οι «νυχτερίδες» θα έχουν και τρεις απουσίες.
Ο Πάσο Αλκαρέθ, που ήταν βασικός στο πρώτο ματς, δεν θα παίξει λόγω καρτών, ενώ τραυματίες είναι οι Βίκτορ Ρουίθ, Φιλίπ Σεντέρος. Απόντες για τον ίδιο λόγω και οι Σεμπαστιάν Κριστοφόρο, Ντενίς Σερίσεφ των Ανδαλουσιανών. Διαιτητής θα είναι ο Σέρβος Μίρολαντ Μάζιτς.

Σχετικά άρθρα