Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποδίδει επίσημα ευθύνες στην διαιτησία!

Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γίνεται ευθεία αναφορά σε «κομβικό λάθος» του εκ Κορινθίας ορμώμενου διαιτητή Δασκαλόπουλου. Από το συγκεκριμένο λάθος προήλθε και το 0-1 για τον Αστέρα Τρίπολης…

Αναφέρεται επακριβώς στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον σχολιασμό του αγώνα: «Ξέχωρα από την αντίσταση του αντιπάλου, η πρεμιέρα των Play Offs είχε υψηλό δείκτη δυσκολίας για τον ΠΑΟΚ και λόγω της ήττας στον τελικό Κυπέλλου. Ο Δικέφαλος έδειξε ν’ αντιδρά σωστά στην απογοήτευση της απώλειας ενός τίτλου, έπαιξε ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη και να πάρει… κεφάλι από την αρχή αυτού του μίνι πρωταθλήματος.

Ο λόγος ήταν κυρίως ο Ερνάντες. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα σταμάτησε σχεδόν όλες τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ και παρά την ασφυκτική πίεση του δευτέρου ημιχρόνου κράτησε την ισοπαλία 1-1 για την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο δεύτερος λόγος είναι το κομβικό λάθος του διαιτητή Δασκαλόπουλου, ο οποίος στο 12’ δεν είδε την τρικλοποδιά του Μπαράλες στον Σκόνδρα, άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κι ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ.

Μια εξέλιξη που λογικό ήταν να προκαλέσει νευρικότητα στην ομάδα και να την κάνει να χάσει τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ με κινητήριο μοχλό τον Στοχ είχε την πλήρη πρωτοβουλία δίχως ωστόσο να μπορεί να γίνει ουσιαστικός μπροστά στην αντίπαλη εστία …».

Σχετικά άρθρα