Αναθερμαίνεται το «φλερτ» με Κουρμπέλη

Στο προσκήνιο επέστρεψε το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη για την ΑΕΚ. Εξαιτίας του τραυματισμού του νεαρού αμυντικού το θέμα είχε “παγώσει” όμως, με την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση οι ιθύνοντες της “Ένωσης” έβαλαν ξανά στο μεταγραφικό στόχαστρό τους τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντός της επόμενης εβδομάδες οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές με την διοίκηση των Αρκάδων προκειμένου να γίνουν γνωστές οι απαιτήσεις για την παραχώρηση του Κουρμπέλη. Αν το ποσό το οποίο θα ζητήσει ο Αστέρα κριθεί λογικό τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει αμέσως συμφωνία καθώς η επιθυμία του παίκτη να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα είναι δεδομένη.

Εν τω μεταξύ, σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται και η περίπτωση του Ντάνκο Λάζοβιτς. Ο 31χρονος επιθετικός, τον οποίο παρακολούθησε από κοντά ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην αναμέτρηση Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας, έχει όρο στο συμβόλαιό του πως μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος για ομάδα του εξωτερικού ενώ το κασέ του που αγγίζει τις 300.000 ευρώ δεν κρίνεται απαγορευτικό.

Σχετικά άρθρα