«Μαζί έως το τέλος στο ονειρεμένο ταξίδι»

Ο Πρωτέας Βούλας μετά την πρόκριση του στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, στις οποίους θα αντιμετωπίσει το Ελληνικό, ευχαρίστησε τον κόσμο του και τον κάλεσε να δώσει το παρών στον πρώτο αγώνα για την σειρά των τελικών μεθαύριο Κυριακή (4/5, 5.30 μ.μ.) στο κλειστό του Μετς.
Η ανακοίνωση του Πρωτέα Βούλας, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους τελικούς της Α1 Γυναικών:
«Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. του ΑΕΟ Πρωτέα Βούλας, καθώς και οι αθλήτριες με το τεχνικό επιτελείο του Γυναικείου τμήματος, ευχαριστούν τους φιλάθλους του συλλόγου μας που βρέθηκαν στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς την Τετάρτη (30/4) στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.
Η ένθερμη υποστήριξη και η δυναμική παρουσία των φιλάθλων μας, εμψύχωσε αθλήτριες και προπονητές, και συνετέλεσε τα μέγιστα στην επίτευξη της μεγάλης επιτυχίας της ομάδας μας, ώστε να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικούς Α1 Εθνικής Κατηγορίας.
Σας καλούμε λοιπόν όλους να σταθείτε δίπλα στην ομάδα μας , όπως άλλωστε κάνετε όλη τη σεζόν, ώστε να πορευτούμε μαζί ως το τέλος σε αυτό το ονειρεμένο εφετινό ταξίδι μας στην Α1.
Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μετς (4/5, 17:30), όπου οι φίλαθλοι του συλλόγου μας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους (αξίας 5 ευρώ) στην είσοδο του γηπέδου κατά την προσέλευση τους, ενώ το αμέσως επόμενο μεγάλο ραντεβού των τελικών θα είναι την Τετάρτη (7/5, 20:00) στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς».

Σχετικά άρθρα