Για δυο χρόνια στην Μαρσέιγ ο Μπιέλσα

Διαβάστε ακόμα:
Ανακοινώνει Μπιέλσα η Μαρσέιγ
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι ο νέος τεχνικός της Μαρσέιγ, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του προέδρου της γαλλικής ομάδας, Βινσεντ Λαμπρούν, ο οποίος τόνισε πως ο Αργεντινός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυο χρόνων…
«Ο Μαρσέλο Μπιέλσα υπέγραψε μέχρι τον Ιούλιο του 2016. Θα είναι ο τεχνικός της Μαρσέιγ για τα επόμενα δυο χρόνια. Θα έρθει στη Μασσαλία με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ώστε να κάνουμε τα πρώτα βήματα, εν όψει της νέας σεζόν. Αυτός θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες για τους συνεργάτες του. Οι δικηγόροι του έρθουν τις επόμενες ώρες στη Μασσαλία ώστε να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας μας», είπε ο πρόεδρος της Μαρσέιγ και συνέχισε: «Θέλαμε με αγωνία να ολοκληρώσουμε με θετικό τρόπο τις συζητήσεις μαζί του. Συναντηθήκαμε για να μιλήσουμε για το πως θα πορευτούμε. Είναι ένας προπονητής που ταιριάζει στην ομάδα μας, ενώ μπορεί να φέρει και νέους παίκτες. Να σας πω εδώ ότι από το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει μια πρώτη προσέγγιση. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα για την ώρα. Αυτό που θέλουμε είναι να φέρουμε τη Μαρσέιγ ψηλά».
Στη συνέχεια ο Βινσεντ Λαμπρούν, εξήγησε πως είναι οπαδός της Αργεντινής και του Μαρσέλο Μπιέλσα! «Είναι πολύ σημαντικό που θα έχουμε κοντά μας τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Είναι πολύ καλό για τον σύλλογο, και λόγω του χαρακτήρα που έχει ο Μπιέλσα. Είμαι οπαδός του ποδοσφαίρου της Αργεντινής γενικότερα, αλλά και του Μαρσέλο Μπιέλσα ειδικότερα…», τόνισε ακόμα!
Ο Μπιέλσα, που ήταν ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής από το 1998 έως το 2004 και από το 2011 έως το 2013 στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, θα διαδεχθεί το Γάλλο Ζοζέ Ανιγκό. 

Σχετικά άρθρα