«Απόλυτα έτοιμοι στα πλέι οφ»!

«Πρόβα» για τα πλέι οφ αποτελεί για τον Ολυμπιακό η αυριανή (3/5, 7.15 μ.μ., ΔΤ) εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την τελευταία (26η) αγωνιστική της κανονικής περιόδου, σύμφωνα με τον Μπράιαντ Ντάνστον.

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, αλλά ταυτόχρονα είναι και βαθμολογικά αδιάφορο», δήλωσε ο Μπράιαντ Ντάνστον, ο 28χρόνος Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, και επισήμανε ότι: «Αυτό, όμως, για εμάς δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Θέλουμε να βελτιώσουμε ορισμένες αδυναμίες στο παιχνίδι μας και γι’ αυτό θα παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

«Άλλωστε σε λίγες ημέρες αρχίζουν τα πλέι οφ και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι», εξήγησε ο Ντάνστον και σχολίασε για το ματς κόντρα στον «Ιστορικό»: «Αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας την τρίτη ομάδα της κανονικής περιόδου, μια ομάδα αθλητική με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Εμείς θα πρέπει να τους βγάλουμε από το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να εφαρμόσουμε όσα θα μας ζητήσει ο προπονητής μας και από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Σχετικά άρθρα