Δυάδες από Ισπανία, Βραζιλία, Μεξικό

246     ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΘΕΛΤΑ       1   1,70

 

Η Οσασούνα παίζει τα… ρέστα της με τη Θέλτα όσον αφορά στην υπόθεση παραμονή. Με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζει την παρουσία της στην Πριμέρα και του χρόνου, αφού απομένουν δύο αγωνιστικές και έχει Εσπανιόλ έξω και Μπέτις μέσα (το όριο είναι στους 40, τώρα έχει 35). Βρίσκεται σε κακή κατάσταση (μία νίκη στα τελευταία δέκα), της στηρίζουμε όμως, επειδή δεν έχει περιθώρια και είναι σοβαρή στην έδρα της απέναντι σε ίσης δυναμικότητας ομάδες. Μπορεί με λίγο ξύλο, πίεση από την εξέδρα και mind games να πάρει το τρίποντο.

 

Η Θέλτα με το τρίποντο επί της Βαγιαδολίδ (4-1 την περασμένη Δευτέρα) εξασφάλισε την παραμονή της και ουσιαστικά είναι αδιάφορη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα καθίσει να χάσει, αλλά η πίεση στην Παμπλόνα θα είναι μεγάλη. Εχει δύο ήττες στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της, ενώ μετράει και δύο σερί χαμένα παιχνίδια εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (Βαγεκάνο 0-3, Μπαρτσελόνα 0-3). Το κλίμα είναι πανηγυρικό στους Γαλιθιάνους, ασχολούνται πλέον με το μέλλον του Ενρίκες στον πάγκο τους. 

 

265     ΣΑΝΤΟΣ Λ. – ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ  OVER         1,65

 

Αξία εδώ έχει και το «4-6 γκολ» στο 2,80.

 

Επαναληπτικός για τα προημιτελικά των πλέι οφ στο Μεξικό, στο πρώτο παιχνίδι η Κλαμπ Αμέρικα νίκησε με το εμφατικό 5-3! Ροντέο αναμένεται το ματς, πηγαίνουμε στο over (αρκετή τύχη έχει και το goal) για τους εξής λόγους:

 

1) Η Σάντος έχει 15 over στα τελευταία 17 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Τα 14 εξ αυτών ήταν και goal!

2) Μέσα στην έδρα της φέτος στο πρωτάθλημα μετράει 6 over και 7 goal σε 9 αγώνες μέχρι τώρα.

3) Είναι ομάδα που διαθέτει τεράστιες επιθετικές αρετές, αλλά στα μετόπισθεν τα κενά της είναι μεγάλα.

4) Χρειάζεται δύο γκολ για να περάσει (αρκεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα). Συνήθως όμως, δέχεται πρώτη γκολ ανεξαρτήτως έδρας. Με αυτό το σκεπτικό, το over είναι από τώρα στο… τσεπάκι μας!

5) Η Κλαμπ Αμέρικα έχει 4 over σε 8 αγώνες εκτός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα.

6) Βρήκε δίχτυα στις επτά από τις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της στη Σάντος.

7) Διαθέτει μεγάλη ποιότητα από τη μέση και μπροστά, αμυντικά έχει κι αυτή τα προβλήματά της.

8) Σκοράρει ανελλιπώς εδώ και 5 αγώνες μακριά από το «σπίτι» της.

 

ΔΥΑΔΑ GOAL

 

248     ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ – ΜΟΥΡΘΙΑ           GOAL   1,65

261     ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΛΕΟΝ             GOAL   1,65

 

ΔΥΑΔΑ «ΑΣΩΝ»

 

221     ΜΑΛΑΓΑ – ΕΛΤΣΕ           1  2,10

255     ΣΑΝΤΟΣ – ΓΚΡΕΜΙΟ        1  1,75

 

Σχετικά άρθρα