«Ευχαριστούμε όσους μας πίστεψαν»

«Σπουδαίο έργο από μία ομάδα ανθρώπων που δάμασαν μια σειρά δυσχερειών και προβλημάτων και έβαλαν το εγώ τους κάτω από το καθήκον», τόνισε ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά την νίκη στην Βέροια με την οποία η ΑΕΚ εξασφάλισε την επιστροφή της στην Α1.
«Παίξαμε στη Βέροια για ένα και μόνο αποτέλεσμα, έχοντας βγάλει από το μυαλό μας το παιχνίδι της Καβάλας στην Αμαλιάδα και τα σενάρια των συνδυαστικών αποτελεσμάτων», εξήγησε ο προπονητής της Ένωσης. «Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μία ομάδα με ικανότατο ρόστερ και πολύ καλό κόουτς και κίνητρο να κερδίσει στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της και απέναντι στην πρωτοπόρο».
«Η συνεπής ομαδική λειτουργία σε επίθεση και άμυνα, η υπομονή και κυρίως η αποφασιστικότητα των παιδιών ήταν οι παράγοντες που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα», επισήμανε ο Ζιάγκος για την επιστροφή της «Βασίλισσας» στην Α1 και τόνισε: «Σπουδαίο έργο από μία ομάδα ανθρώπων που δάμασαν μια σειρά δυσχερειών και προβλημάτων, υπέταξαν το εγώ τους μπροστά στο καθήκον και ολοκλήρωσαν την αποστολή και ένα πλάνο που προέβλεπε την επιστροφή της ομάδας στην Α1. Αξίζουν το σεβασμό όλων μας. Θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση την τελευταία αγωνιστική παίζοντας για πρώτη φορά μετά από 53 αγώνες χωρίς το στρες και την πίεση που μας έγιναν μέρος της ζωής μας».
«Ευχαριστούμε τους οπαδούς εκείνους που μας πίστεψαν, μας στήριξαν με τη φωνή τους και μας ακολούθησαν εντός και εκτός Αθήνας», σημείωσε ακόμη ο κόουτς της ΑΕΚ και εξήγησε: «Η βοήθεια τους είναι ανεκτίμητη»
.

Σχετικά άρθρα