Εύκολα Πέισερς-Οκλαχόμα (videos)

Ιντιάνα, Οκλαχόμα και Λος Άντζελες Κλίπερς πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά των playoffs του ΝΒΑ μετά τις νίκες που πέτυχαν τα ξημερώματα.
Οι Πέισερς επιτέλους έπαιξαν σαν… Πέισερς θυμίζοντας την ομάδα που μπήκε με το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή. Με ηγέτη τον Πολ Τζορτζ, που πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα playoffs με 30 πόντους με 11/23 σουτ ενώ μάζεψε και 11 ριμπάουντ, η Ιντιάνα επιβλήθηκε των Ατλάντα Χοκς με 92-80. Στα προημιτελικά οι Πέισερς θα αντιμετωπίσουν τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.
Στα… δυτικά ξεχώρισε η μεγαλειώδης εμφάνιση του Κέβιν Ντουράντ που σταμάτησε το προσωπικό του κοντέρ στους 33 πόντους. Η Οκλαχόμα νίκησε με 120 – 109 το Μέμφις και πέρασε στην επόμενη φάση. Σε μεγάλη βραδιά όμως ήταν και το alter ego του Ντουράντ. Ο Γουέστμπρουκ ο οποίος σημείωσε δεύτερο τριπλ νταμπλ στη σειρά, με 27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 16 ασίστ.
Ντέρμπι γεμάτο αγωνία και θεαματικά καλάθια διεξήχθη ανάμεσα στους Λος Άντζελες Κλίπερς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς να κάνει το 4-3 με σκορ 126-121. Στους σκόρερ ξεχώρισε ο Μπλέικ Γκρίφιν με 24 πόντους (10/18 σ.), ενώ ο Κρις Πολ «έγραψε» 22 (8/15 σ., 14 ασ., 4 κλ.), ο Τζαμάλ Κρόφορντ άλλους 22 (4/6 δ., 3/6 τρ.) με κρίσιμα ξεσπάσματα στο δεύτερο και στο τέταρτο 12λεπτο. Πλέον οι Κλίπερς θα βρουν μπροστά τους τους Θάντερ σε ένα ματς που αναμένεται να… κόψει την ανάσα.

Σχετικά άρθρα