Προς παραμονή ο Καλαφατάκης

Η συνάντηση με τον Κωστή Ζομπανάκη, μεγαλομέτοχο του Ρεθύμνου, απομένει για να «κλειδώσει» η παραμονή του Γιώργου Καλαφατάκη στον πάγκο της κρητικής ομάδας.

Όλα δείχνουν ότι ο «Καλάφας», ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου στις 14 του περασμένου Ιανουαρίου σε μια περίοδο που η ομάδα κινδύνευε με υποβιβασμό, θα έχει την ευκαιρία να καθοδηγήσει τον εκπρόσωπο της Κρήτης από την αρχή της νέας σεζόν και να «χτίσει» την ομάδα με βάση τις δικές του ιδέες και επιλογές. Ο Ζομπανάκης θεωρεί ότι ο 56χρόνος κόουτς είναι πετυχημένος, παρότι το Ρέθυμνο δεν προκρίθηκε στα πλέι οφ, γιατί κατάφερε τον πρωταρχικό στόχο, που είχε η ομάδα όταν ανέλαβε το «τιμόνι» της, την παραμονή στην Α1.

Από την άλλη πλευρά ο Καλαφατάκης θέλει να συνεχίσει στο Ρέθυμνο, όπως φάνηκε και στις χθεσινές δηλώσεις του μετά την νίκη… θρίλερ επί του Ηλυσιακού. Με τον Ζομπανάκη τον συνδέει πολυετή φιλία και επιπλέον θεωρεί ότι στην ομάδα της Κρήτης υπάρχουν οι προϋποθέσεις για καλύτερη πορεία την καινούργια αγωνιστική χρονιά.

Συνεπώς στην συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ με τον 56χρόνο προπονητή αναμένεται να συμφωνηθεί η συμπόρευση τους την νέα σεζόν.

Σχετικά άρθρα