Αρχική / Υγεία / Έρευνα: Κοντά στην “συνταγή” του ελιξιρίου της νεότητας
Έρευνα: Κοντά στην “συνταγή” του ελιξιρίου της νεότητας thumbnail

Έρευνα: Κοντά στην “συνταγή” του ελιξιρίου της νεότητας

Τα ηλικιωμένα ποντίκια στα οποία έγινε μετάγγιση αίματος από νεαρά ποντίκια έγιναν πιο δυνατά και παρουσίασαν καλύτερη ψυχολογία από αυτά στα οποία είχε μεταγγιστεί αίμα από ηλικιωμένα ζώα ή ποντίκια
Σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, τα ηλικιωμένα ποντίκια στα οποία έγινε μετάγγιση αίματος από νεαρά ποντίκια έγιναν πιο δυνατά και παρουσίασαν καλύτερη ψυχολογία από αυτά στα οποία είχε μεταγγιστεί αίμα από ηλικιωμένα ζώα ή ποντίκια. 
Μάλιστα σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τα ποντίκια στα οποία μεταγγίστηκε αίμα από νεότερα ποντίκια βελτίωσαν τις επιδόσεις τους σε τεστ μνήμης και μάθησης. Σε ένα από αυτά για παράδειγμα, έπρεπε να θυμηθούν τη θέση μιας κρυμμένης πλατφόρμας που βρίσκεται μέσα σε μια δεξαμενή. Αυτά τα ποντίκια τα πήγαν καλύτερα σε σχέση με τα ποντίκια στα οποία έγινε μετάγγιση από αίμα ηλικιωμένων ποντικιών. 
Ο επιστήμονας Saul Villeda του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια αποκάλυψε ότι επί του παρόντος οι ερευνητές προσπαθούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που υπάρχει στο νεανικό αίμα που κάνει τη διαφορά.X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X