«Ο Ηρακλής θα ανέβει»

Την πεποίθησή του πως ο Ηρακλής θα καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδό του στα “σαλόνια” της Super League εξέφρασε ο τεχνικός του “Γηραιού”, Νίκος Παπαδόπουλος, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Arena”.
Οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:
Για την νίκη απέναντι στην Νίκη Βόλου: «Παίξαμε με μια καλή ομάδα. Η νίκη ήταν μονόδρομος μετά τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Θα κάνουμε όλη μας την προσπάθεια και θα δώσουμε όλο μας το είναι για να οδηγήσουμε την ομάδα στην Super League».
Για τα μικρά σκορ και τις πολλές ισοπαλίες στα πλέι οφ: «Υπάρχουν πολλές ισοπαλίες, όλες οι ομάδες προσέχουν την άμυνα, να μην χάσουν και σε όποια ευκαιρία βρουν να κερδίσουν το παιχνίδι».
Για την κατάσταση στην ομάδα μετά την νίκη επί της Νίκης Βόλου: «Η ομάδα προσπαθεί, κάναμε τρεις ισοπαλίες και ιδιαίτερα με τον Αιγινιακό έπρεπε να κερδίσουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε διάρκεια όμως είχαμε στο τελευταίο. πιέσαμε και δύσκολα κερδίσαμε. Βλέπουμε το επόμενο ματς τώρα. Τα επόμενα τρία ματς είναι πολύ σημαντικό. Το επόμενο με τον Φωστήρα παίζουμε με μια ομάδα που είναι έκπληξη η συμμετοχή του στα πλεί οφ. Έκανε εξαιρετική πορεία στο δεύτερο μισό, έχει ενθουσιασμό όμως εμείς ως Ηρακλής πρέπει να κερδίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε με μια ατομική ενέργεια. Πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα. Είμαστε Ηρακλής και πάμε μονό για νίκη όπως σε όλα τα παιχνίδια. Με τον Ολυμπιακό Βόλου πήγαμε για νίκη και πιστεύω την αξίζαμε».
Για το αν πιστεύει πως μπορεί ο Ηρακλής την άνοδο: «Βέβαια αλλιώς δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να αναλάβω την ομάδα. Το πιστεύω πάρα πολύ και το πιστεύουν και οι παίκτες. Πρέπει να το πιστεύουμε συνεχώς. Πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας, να πηγαίνουμε για τους τρεις βαθμούς και βλέποντας την δική μας ομάδα να την βγάλουμε στα πλέι οφ. Ο Ηρακλής θα ανεβεί, το πιστεύουμε όλοι μας».
Για το αν υπάρχουν φαβορί: «Οι ομάδες που είναι στην κορυφή είναι τα φαβορί. Όμως παρά τα μπόνους μίκρυναν οι διαφορές και όλα μπορούν να ανατραπούν. Εμείς είμαστε δυνατοί, το πιστεύω και με την νίκη την Τετάρτη πιστεύω πως θα το πιστέψει και ο κόσμος για να μας στηρίξει όπως μας στήριξε και χθες».
Για τα προβλήματα που υπάρχουν: «Βλέπω στο βάθος το πρόγραμμα και το έχω αναλύσει. Τώρα βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε κάποια θέματα με την ενδεκάδα όμως τα προβλήματα δεν τα λέω. Δικαιολογίες δεν ψάχνουμε. Πάμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη και θέλουμε παίκτες που παίζουν για την φανέλα, τον κόσμο και την ομάδα. Η ομάδα αυτή δεν αξίζει να βρίσκεται στην Β΄ εθνική».

Σχετικά άρθρα