«Μετά το 1-0 προσπαθούσαμε να κρατήσουμε το σκορ»

Στη φιλοσοφία που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μετά το 1-0, απέδωσε ο Ντάνιελ Πράνιτς το ισόπαλο αποτέλεσμα.

«Ήταν διαφορετικό ματς από αυτό του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα και όταν κάποιος είναι “πληγωμένος” είναι πάντα επικίνδυνος. Αυτό το έδειξε και πίστεψαν στο τέλος ότι μπορούσαν να πετύχουν γκολ. Εμείς δεν σκοράραμε στις ευκαιρίες που είχαμε και για αυτό ήρθε το 1-1. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν κουρασμένοι και δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό», υπογράμμισε ο Κροάτης και πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός έχασε τη συγκέντρωσή του: «Μετά το 1-0 προσπαθούσαμε να κρατήσουμε το σκορ και ίσως αυτό έπαιξε ρόλο. Βέβαια ότι και να πούμε τώρα δεν έχει σημασία. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια». 

Για τη συνέχεια ο Πράνιτς βλέπει την ανάγκη να μπουν στη φόρτιση οι μπαταρίες. «Πρέπει να ξεκουραστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και να δούμε τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια», τόνισε.

Ο Κροάτης δεν άφησε ασχολίαστα τα επεισόδια στη Λεωφόρο. «Και εμείς ελπίζαμε να είναι μια γιορτή. Αλλά στην αρχή υπήρχαν πολλά προβλήματα. Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς όμως. Ότι έγινε, έγινε και σίγουρα δεν είναι θέμα των ποδοσφαιριστών να σκεφτούν τι πρέπει να κάνουν για να λύσουν τέτοιες καταστάσεις», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα