«Νίκη με Αστέρα για πλεονέκτημα»

Σημαντικό για τον Παναθηναϊκό θεωρεί ο Γκόρντον Σίλντενφελντ το επόμενο παιχνίδι του με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Είμαστε όλοι πολύ κοντά πλέον. Τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντα αλλά ελπίζω να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ. Νομίζω ότι τώρα πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε όλα τα ματς που έρχονται και σίγουρα το επόμενο. Αν το πάρουμε θεωρώ ότι θα είμαστε σε πλεονεκτική θέση», τόνισε.

Σε ό,τι αφορά την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο «Σίφο» υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι το 1-1 είναι δίκαιο σκορ. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και ο αντίπαλος μας έπαιξε καλά στο δεύτερο μέρος. Δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες. Είμαι στεναχωρημένος για το γκολ που δεχτήκαμε και τον τρόπο με το οποίο το δεχτήκαμε αλλά θεωρώ ότι ο αντίπαλος άξιζε την ισοφάριση. Είμαστε στα πλέι οφ, είναι δύσκολα παιχνίδια, είμαστε λίγο κουρασμένοι. Η απόδοση μας έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά εύχομαι να συνεχίσουμε χωρίς να έχουμε μεταπτώσεις στην απόδοση μας όπως είχαμε σήμερα και να πάμε στην πρώτη θέση». 

Όσο για τα επεισόδια στις εξέδρες, ο Κροάτης επεσήμανε: «Είδατε ότι ήθελαν να γίνουν αυτά που έγιναν. Αν θέλουν να πλακωθούν ας πλακωθούν εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Απλά νοιώθω λυπημένος για τον κόσμο που ήρθε και ήθελε απλά να δει το παιχνίδι με τις οικογένειες του».

Σχετικά με το μέλλον του τη νέα σεζόν ο Σίλντενφελντ υποστήριξε ότι «ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση. Θέλω να τελειώσει η σεζόν και μετά θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας».

Σχετικά άρθρα