«Σφίγγα» για το μέλλον του ο Μεσίνα

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, άφησε ο κόουτς της ρωσικής ομάδας, Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος εμφανίστηκε αινιγματικός για το μέλλον του. 

Η ΤΣΣΚΑ είχε media day ενόψει της συμμετοχής της στο φάιναλ φορ του Μιλάνου και φυσικά ο Ετόρε Μεσίνα “πολιορκήθηκε” ώστε να αποκαλύψει αν θα μείνει ή όχι στην ρωσική ομάδα. Ο πολύπειρος κόουτς προτίμησε να μην δώσει μία σαφή απάντηση, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. 

«Ο σύλλογος μου έχει φερθεί εξαιρετικά όλα αυτά τα χρόνια και θα ήταν απρέπεια να μην της έχω γνωστοποιήσει το τι θα κάνω νωρίς. Δε γίνεται να τους αφήσω να περιμένουν μέχρι τη τελευταία στιγμή. Έχω αποφασίσει εδώ και μήνες και τον Φεβρουάριο έχω κοινοποιήσει την απόφαση στον κύριο Βατούτιν. Αυτή τη στιγμή δε μπορούμε να την ανακοινώσουμε, γιατί προέχει η συγκέντρωση της ομάδας», σχολίασε ο ιταλός προπονητής, που σύμφωνα με τους Αμερικανούς, είναι στο στόχαστρο των Λέικερς, Τζαζ και Σπερς για βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Η απάντηση του Μεσίνα σε αυτά τα δημοσιεύματα ήταν η εξής: «Μην εμπιστεύεστε τις φήμες. Συμφωνώ πως το ενδιαφέρον είναι κολακευτικό για οποιονδήποτε προπονητή, ιδιαίτερα αν είναι ευρωπαίος», σχολίασε γελώντας με νόημα.

Σχετικά άρθρα