Σολάρι: «Ευχαριστώ την Skoda Ξάνθη»

Τα δύο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική ξεχώρισε ο Εστεμπάν Σολάρι από τα 16 που πέτυχε συνολικά φέτος. Ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος τιμήθηκε στα ειδικά βραβεία NOVA Super League και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Skoda Ξάνθη, οι οποίοι του έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστεί μετά από τον τραυματισμό που είχε.

Για τον αγώνα μπαράζ για τη παραμονή: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι της παραμονής. Είμαστε σε φάση προετοιμασίας και έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Είμαστε συγκεντρωμένοι γι’ αυτό το ματς. Χωρίς αμφιβολία η Ελλάδα έχει αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εάν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό οι άλλες ομάδες είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Αυτό αποδείχθηκε και απ’ το ότι η Ξάνθη τερμάτισε σε αυτή τη θέση αν και αρκετά ποιοτική ομάδα».

Για τα γκολ που ξεχωρίζει: «Όλα τα γκολ ήταν σημαντικά αλλά τα τελευταία με τον Παναθηναϊκό ήταν αρκετά σημαντικά γιατί έτσι έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Ελπίζω να μπορέσω να σκοράρω και στα μπαράζ γιατί είναι πολύ σημαντική αναμέτρηση. Η Ξάνθη μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα μετά από έναν τραυματισμό που είχα στην Κύπρο και την ευχαριστώ γι’ αυτό».

Ποιοι αμυντικοί τον δυσκόλεψαν περισσότερο: «Νομίζω ότι οι αμυντικοί του Ολυμπιακού με δυσκόλεψαν πιο πολύ ενώ ο τερματοφύλακας της Βέροιας με εντυπωσίασε αρκετά. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογένειά μου καθώς και στους συμπαίκτες μου καθώς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα χωρίς αυτούς».

Σχετικά άρθρα