Αρχική / Ψυχολογία / Εθισμός εξαρτήσεις / Τζόγος: Τι να κάνω για να σταματήσω τα τυχερά παιχνίδια;
Τζόγος: Τι να κάνω για να σταματήσω τα τυχερά παιχνίδια;  thumbnail

Κώστας, 32 ετών

Τζόγος: Τι να κάνω για να σταματήσω τα τυχερά παιχνίδια;

Αναγνώστης μας ρωτά:


ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;


Αγαπητέ αναγνώστη. Απευθύναμε το ερώτημά σας στους ειδικούς του Κέντρου Μέθεξης που ειδικεύεται σε ζητήματα εθισμών (αλκοόλ και τζόγος). Οι ειδικοί του κέντρου σας συμβουλεύουν:


Συμβουλευτικά θα λειτουργήσει ο φίλος η οικογένεια. Αυτό όμως που πρέπει να κάνει είναι επισκεφθεί έναν ειδικό. Ο ειδικός θα τον βοηθήσει να ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό που του χρειάζεται. Θα βρει έναν ξεκάθαρο στόχο. Θα αποφασίσει να σταματήσει τα τυχερά παιχνίδια και θα δουλέψει ψυχοθεραπευτικά. Θα δει τι του έδινε ο τζόγος η εξάρτηση εάν πρόκειται για εξάρτηση. Γιατί ενώ όλοι παίζουμε ένα τυχερό παιχνίδι ένα τζόκερ λόγου χάρη εκείνος εθίστηκε; Για ποιο λόγο ήταν αναγκαία η εξάρτηση και πώς αυτή θα αντικατασταθεί; Πώς θα μάθει να χρησιμοποιεί άλλους τρόπους πιο υγιείς για να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες που έχει. Μόνο ο ειδικός θα μπορούσε να βοηθήσει. Μπορεί να επικοινωνήσει και με το κέντρο μας για μια γενικότερη κατεύθυνση στην αναζήτηση του ειδικού στο τηλέφωνο του συμβουλευτικού μας σταθμού 2310542141. 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X