Αρχική / Υγεία / Δερματολογία / Δωρεάν έλεγχος σπίλων
Δωρεάν έλεγχος σπίλων thumbnail

Δωρεάν έλεγχος σπίλων

Δωρεάν εξέταση στους δερματολόγους του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας , στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μελανώματος & της Ελληνικής Εβδομάδας κατά του καρκίνου του δέρματος.


Tο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, το Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού, το Ιατρικό Κέντρο Φαλήρου και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, το χρονικό διάστημα 5-9 Μαΐου, θα προσφέρουν δωρεάν επίσκεψη στο Δερματολογικό Τμήμα με εκτίμηση σπίλων συμμετέχοντας ενεργά στην εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης του κοινού που διενεργείται στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας κατά του Καρκίνου του Δέρματος στις 5-9 Μαΐου. 
«Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στο πλαίσιο προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιείται απρόσκοπτα εδώ και 3 δεκαετίες θα συνεχίσει να σχεδιάζει και να υλοποιεί σειρά δράσεων συνυφασμένων με τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης όχι μόνο ως στάσης ζωής αλλά και ως αναγκαιότητας για τη διασφάλιση του βέλτιστου επιπέδου ζωής που αρμόζει στον Έλληνα πολίτη», αναφέρει ανακοίνωση του Ομίλου. 
Για να κλείσουν ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα:
Ιατρικό Κέντρο Αθηνών | 210 6862108
Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού | 210 6974032-3
Ιατρικό Κέντρο Φαλήρου | 210 9892120
Ιατρικό Διαβαλκανικό | 2310 400000

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X