Σχεδιάζει το ρόστερ με Καζάζη

Οι πανηγυρισμοί για τη διοίκηση του ΤΑΑ Ολυμπιακός τελείωσαν και πλέον σχεδιάζεται η επόμενη χρονιά για τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδας, που επιθυμούν να διατηρήσουν τα σκήπτρα και ταυτόχρονα να πρωταγωνιστήσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ στο οποίο επέστρεψαν πέρυσι βρίσκοντας την απαραίτητη χορηγική ενίσχυση.

Σε αυτό το πλαίσιο συναντήθηκαν σήμερα σε άριστο κλίμα ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Καζάζης με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη. Είναι προφανές ότι οι ερυθρόλευκοι θα πορευθούν και τη νέα σεζόν με τον προπονητή των επιτυχιών που σκοπεύει να κρατήσει κορμό 6-7 παικτών και να προχωρήσει σε σχεδιασμό ενίσχυσης σε συγκεκριμένες θέσεις που η ομάδα φέτος πόνεσε, ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει την σταθερότητα στην Ελλάδα και ταυτόχρονα να σηκώσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το βάρος της Ευρώπης.

Πέραν των αυτονόητων συγχαρητηρίων που έδωσε ο κύριος Κουντούρης στον Δημήτρη Καζάζη, μπήκαν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα (οικονομικά και στόχοι), ενώ θα υπάρξει και νέα συνάντηση για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Σχετικά άρθρα