Μίνιτς: «Πιο ανταγωνιστικοί την Πέμπτη»

Ο Μίλαν Μίνιτς ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό και αυτό που τόνισε μετά το 1-0 των Πειραιωτών, είναι πώς θέλει ο Αρης να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός στο δεύτερο ματς της σειράς.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη πορεία του στην Ευρωλίγκα. Έπαιξε πολύ καλά και ας μην πήγε στο Final Four. Του στοίχισαν νομίζω τα προβλήματα τραυματισμών. Πλέον έχει βρει «χημεία» και είναι φορμαρισμένος. Περιμένω πως θα παίξει καλύτερο στο μέλλον», τόνισε αρχικά ο Σέρβος κόουτς του Άρη και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εμείς θέλαμε σήμερα να παίξουμε λίγα παραπάνω λεπτά καλού μπάσκετ αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήξερα πως στο 3ο δεκάλεπτο θα δεχθούμε πίεση. Δεν είχαμε ενέργεια και δεν παίξαμε καλά ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Μας στοίχισε η ήττα στον Κολοσσό, ήμασταν κουρασμένοι και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Τα 18 λάθη που κάναμε ήταν προπομπός για τα εύκολα καλάθια του Ολυμπιακού. Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο, θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι αντίπαλο για περισσότερη ώρα».

Τους παίκτες του Άρη, στην συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Νίκος Γκίκας, ο οποίος και ανέφερε: «Προερχόμασταν από ένα στραπάτσο στην Ρόδο. Χάσαμε από τον Κολοσσό και η ψυχολογία μας δεν ήταν καλή, γιατί θέλαμε να αποφύγουμε τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ. Έχει περισσότερη ποιότητα, λύσεις και ενέργεια. Είναι φορμαρισμένος για τους τελικούς και αυτό είναι δύσκολο. Καταφέραμε να τον κοντράρουμε για ένα ημίχρονο αλλά μετά καταρρεύσαμε σε άμυνα και επίθεση. Στο δεύτερο ματς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να παλέψουμε να πάρουμε ο,τι καλύτερο».

Σχετικά άρθρα