Αρχική / Media (old articles) / Google Maps: Μεγάλη αναβάθμιση με υποστήριξη offline χαρτών, πλοήγηση turn-to-turn και νέα εμφάνιση για Android και iOS
Google Maps: Μεγάλη αναβάθμιση με υποστήριξη offline χαρτών, πλοήγηση turn-to-turn και νέα εμφάνιση για Android και iOS thumbnail

Google Maps: Μεγάλη αναβάθμιση με υποστήριξη offline χαρτών, πλοήγηση turn-to-turn και νέα εμφάνιση για Android και iOS

Μεγάλη αναβάθμιση για το Google Maps μετά από αρκετό καιρό, με τη Google να αλλάζει ριζικά την εμφάνιση της δημοφιλούς υπηρεσίας και να προσθέτει αρκετά χρήσιμα εργαλεία, έτσι ώστε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους χρήστες στην πλοήγηση.

  • Πλόηγηση turn-to-turn με οδηγίες για το ποια λωρίδα κυκλοφορίας θα πρέπει να ακολουθήσει ο χρήστης, καθώς και εύκολη πρόσβαση σε εναλλακτικές διαδρομές κατά τη διάρκεια της πλοήγησης.
  • Υποστήριξη offline χάρτη, με την προϋπόθεση ότι ο χρήστης έχει αποθηκεύσει εκ των προτέρων τον προορισμό του “Save map to use offline”.
  • Συγχρονισμός αποθηκευμένων τοποθεσιών από όλες τις συσκευές και πρόσβαση με απλό sign-in, αλλά και δυνατότητα αποθήκευσης νέων τοποθεσιών απευθείας από την εφαρμογή. Ακόμη, υποστήριξη της υπηρεσίας Street View για διαθέσιμες τοποθεσίες και τοπικές επιχειρήσεις (εστιατόρια, μνημεία, μουσεία κλπ.).
  • Νέα φίλτρα για αναζήτηση πληροφοριών σχετικών με εστιατόρια, bars, ξενοδοχεία κλπ., (ώρες λειτουργίας, βαθμολογία, τιμές) που βρίσκονται κοντά στην τοποθεσία του χρήστη.

Η νέα έκδοση Google Maps είναι διαθέσιμη από σήμερα για συσκευές iOS και Android (σε μερικούς μπορεί να εμφανιστεί λίγο αργότερα).

Google Maps – [Google Play Link]

Google Maps – [iTunes Link]

[Google]

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X