Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πώς θα προσελκύσεις την τύχη με την υπογραφή σου;
Πώς θα προσελκύσεις την τύχη με την υπογραφή σου; thumbnail

Πώς θα προσελκύσεις την τύχη με την υπογραφή σου;

Έχεις σκεφτεί ποτέ να παρατηρήσεις την υπογραφή σου;


Η δική μου πάντως σε έναν έλεγχο που έκανα μοιάζει με ένα ραβδί και όταν άρχισα να την κοιτάζω και να την συγκρίνω με άλλες, σχηματίστηκαν εικόνες και πίστεψέ με, μου λένε ιστορίες. Η δική σου υπογραφή πως είναι; Γνωρίζεις ότι με τη γραφή σου ασυνείδητα συντάσσεις τις εικόνες της ζωής σου; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι μας, έχουμε διαφορετικές κλίσεις και σχήματα στις υπογραφές μας.


Όταν οι εμπειρίες της ζωής σου λοιπόν αλλάζουν, αυτό φαίνεται και στην γραφή σου.


Η υπογραφή σου, εάν δεν το γνωρίζεις, έχει να κάνει κατά μια έννοια με το εσωτερικό Εγώ σου. Όταν υπογράφεις, απεικονίζεις το όνομα σου με έναν ιδιαίτερο τρόπο που έχει αποτυπωθεί στο μυαλό σου. Τα δάχτυλα και η κίνηση του χεριού σου στη συνέχεια διεγείρονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε η υπογραφή σου να αποθηκεύεται στο υποσυνείδητο. Αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια θα αλλάξεις την υπογραφή σου!


Ας δούμε όμως πρώτα πως μπορείς να ξεχωρίσεις τις άσχημες και καλές συνήθειες στην υπογραφή σου, προκειμένου να καταλάβεις πως μπορείς να υπογράψεις κάτι έτσι ώστε να προσελκύσεις τύχη


 
Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X