Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 7 έως 9 Μαΐου
Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 7 έως 9 Μαΐου   thumbnail

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 7 έως 9 Μαΐου

Σήμερα θα σου γράψω για όσα μάζεψε και κουβαλά η ψυχή σου, από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι της. Τα περισσότερα δεν τα θυμάσαι, δεν τα διακρίνεις, αφού είναι ένα με εσένα, όπως το σαλιγκάρι με το σπίτι του.
Θα σου γράψω για τους αόρατους δεσμούς, που σε συνδέουν με τον τόπο σου, τους προγόνους και την οικογένεια σου. Για το παρελθόν σου, που όπως είπε κι ο Σεφέρης, αν διαγράψεις ένα κομμάτι του, σβήνεις ταυτόχρονα και κάτι από το μέλλον σου.


Έχει δίκιο ο ποιητής. Κι αναλογίσου, πόσα θα ήταν τα οφέλη σου, αν κατόρθωνες να σβήσεις την σκοτεινή πλευρά του παρελθόντος σου, αυτή που σκιάζει μόνιμα και το μέλλον σου.


Σήμερα θα σου γράψω για τον Χείρωνα, που αυτές τις ημέρες, πιασμένος αγκαζέ με τον Ήλιο και τον Δία, έχει την τιμητική του.
Και δεν θα μείνω καν στα πρακτικά θέματα της δικαιοδοσίας του. Την φροντίδα για την οικογένεια και το σπίτι. Ξέρω ότι εκεί τα καταφέρνεις καλά και δεν χρειάζεσαι κοσμικό δικηγόρο. Εξ άλλου οι οιωνοί είναι μαζί σου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.astrology.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X