Αρχική / Ο Γιώτας, ο Ζντάνοφ και ο Αρης
Ο Γιώτας, ο Ζντάνοφ και ο Αρης  thumbnail

Ο Γιώτας, ο Ζντάνοφ και ο Αρης

Σήμερα υπήρξε δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο πρόεδρος του ΑΣ έχει έρθει σε επαφή με τον Νικολάι Ζντάνοφ. Πρόκειται για πρόεδρο απανταχού αποδήμων Ρώσων. Είναι σημαίνων στέλεχος της πολιτικής σκηνής της Ρωσίας και φίλος του ποδοσφαίρου.


Η αλήθεια είναι ότι όντως υπήρξε επαφή αλλά το AllAboutARIS δεν διασπείρει ελπίδες χωρίς να υπάρχουν. O Θωμάς Γιώτας όπως ο ίδιο δήλωσε σε εμάς, η επαφή αυτή έγινε τον περασμένο Νοέμβριο. Τον Νοέμβριο του 2013 ήρθε στην Ελλάδα ο Νικολάι Ζντάνοφ ως φιλοξενούμενος του προέδρου του ΑΣ και παρακολούθησε μαζί με συνεργάτες του παιχνίδια της ομάδας.


Υπήρξαν πολλές συζητήσεις αλλά το κύριο σημείο που στάθηκε για να ασχοληθεί είναι ότι πρέπει να υπάρξει ομόνοια και σύμπνοια στον Σύλλογο. Μόνο τότε θα υπάρξει δυνατότητα επένδυσης. Και αποφασίσανε να ξανά συζητήσουνε το καλοκαίρι. Αυτά δήλωσε τόνισε ο Θωμάς Γιώτας.


Τα σημειώνουμε όλα αυτά για να αντιληφθεί και ο κόσμος πως δεν είναι κάτι σίγουρο και πως δεν πρέπει να υπάρχουν ελπίδες ακόμη από τη στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Άλλωστε από το Νοέμβριο μέχρι και τώρα δεν υπήρξε κάτι νεότερο.


Για οποιαδήποτε εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.


Πηγή: AllAboutAris.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X