«Βλέπει» Κολάροφ, χειρουργήθηκε ο Βιντάλ

Την περίπτωση του Αλεξάντερ Κολάροφ εξετάζει η Γιουβέντους, την ίδια ώρα που ο Αρτούρο Βιντάλ έκανε την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο (είχε πρόβλημα στον μηνίσκο), με τον διεθνή άσο της Χιλής να ευελπιστεί πως θα πάνε όλα καλά και θα παίξει στο Μουντιάλ… Η επέμβασή του ήταν, άλλωστε, επιτυχημένη, και έγινε στην Βαρκελώνη. Ο Βιντάλ θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη και θα επιστρέψει στο Τορίνο για την αποθεραπεία.
Ο Χιλιανός άσος είχε ένα πρόβλημα στον έξω μηνίσκο του δεξιού του γονάτου εδώ και αρκετούς μήνες κι έτσι αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο. Οι γιατροί εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι ο Αρτούρο Βιντάλ θα προλάβει να αναρρώσει εγκαίρως για το Μουντιάλ της Βραζιλίας με την εθνική ομάδα της Χιλής…

Σε ότι αφορά στον Αλεξάντερ Κολάροφ, οι ιθύνοντες της «Γιούβε» φέρεται να είναι σε επαφές με τον μάνατζερ ρου, με στόχο η «κυρία» να τα βρει με την πλευρά του παίκτη… Στην πρωταθλήτρια Ιταλίας θέλουν να ενισχύσουν το αριστερό άκρο της άμυνας τους. Η συνάντηση με τον μάνατζερ του έγινε σε ξενοδοχείο του Τορίνο. Επίσης, επαφές με την πλευρά του παίκτη είχε την Τρίτη και η Ρόμα, ενώ τον παίκτη φέρεται να τον θέλει και η Μίλαν. 
Να θυμίσουμε πως ο 28άχρονος άσος της Μάντσεστερ Σίτι κατά καιρούς έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στο καμπιονάτο. Στην Ιταλία αγωνίστηκε από το 2017 μέχρι το 2010 με την φανέλα της Λάτσιο .

Σχετικά άρθρα