Στοχ: «Απάντηση στα εξωαγωνιστικά που μας επηρέασαν»

«Θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε πρώτοι», δήλωσε ο Μίροσλαβ Στοχ μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου και αναφέρθηκε στην τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα του.
«Αυτή η νίκη ήταν μια απάντηση στα όσα εξωαγωνιστικά θέματα μας έχουν επηρεάσει τον τελευταίο καιρό. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε πρώτοι».
Για το αν τους έχει επηρεάσει η τιμωρία: «Δεν γίνεται να μην επηρεαζόμαστε μέσα στην ομάδα. Κάποια από τα λάθη αυτά δεν είναι δικά μας, αλλά εμείς πρέπει να τα διορθώσουμε. Σήμερα είχαμε όσο τύχη δεν είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι».
Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα: «Πίεση υπάρχει από την αρχή της χρονιάς, αλλά τώρα είναι πιο έντονη γιατί είναι πιο λίγα τα παιχνίδια. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια μπροστά μας. Μπορούμε να τα πάρουμε γιατί έχουμε την κατάλληλη ποιότητα να το κάνουμε αυτό».
Για τα δημοσιεύματα από την Τουρκία για το μέλλον του επισήμανε: «Μου έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση και η απάντηση είναι η ίδια. Έχουμε 3 ματς μπροστά μας και πρέπει να αφοσιωθώ σε αυτά. Μετά έχουμε διακοπές και εκεί θα δοθούν οι απαντήσεις».

Σχετικά άρθρα