Μπαρτζώκας: «Μας βοήθησε πολύ ο Σπανούλης»

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν αυτός που βοήθησε τον Ολυμπιακό να βελτιώσει το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου,  όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον  Αρη. 

«Όλοι περίμεναν το αποτέλεσμα νομίζω όπως εξελίχθηκε και στη σειρά, αλλά και σήμερα. Εμείς πρέπει να δούμε το πολύ κακό μας πρώτο ημίχρονο, κάναμε 9 λάθη και αυτό δεν δικαιολογείται, η μεγάλη διαφορά στο πρώτο ματς και το ότι δεν είδαμε τον Βεζένκοφ στο ζέσταμα, έπαιξε ρόλο στο πως προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, σε αυτό βοήθησε ο Σπανούλης, ο οποίος για ακόμη μια φορά πήρε πολύ σοβαρά το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Άρη για το πώς πάλεψε και για την εικόνα του. Εύχομαι του χρόνου να είναι καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Κώστας Σλούκας από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού είπε πως: «ξέραμε πως ο Άρης προετοιμάζεται καλά σε κάθε παιχνίδι, μπήκαμε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, με συγκέντρωση ως τους τελικούς».

Σχετικά άρθρα