Αρχική / More / Αθλητικά / Πήρε θέση ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ
Πήρε θέση ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ thumbnail

Πήρε θέση ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ πήρε θέση για τις τιμωρίες σε βάρος της ΠΑΕ, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

"Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ως κεφαλή της οικογένειας του ΠΑΟΚ και θεματοφύλακας των αξιών που πρεσβεύουν τα ασπρόμαυρα χρώματα και ο βυζαντινός Δικέφαλος Αετός , εκφράζει την απόλυτη δυσφορία του για την αντιμετώπιση που τυγχάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα από την Ελληνική πολιτεία και τα εντεταλμένα της όργανα.

Σειρά αποφάσεων καθ΄ υπέρβαση κάθε έννοιας δικαίου ,γραπτού ή άγραφου, κάθε έννοιας ισονομίας και βασικά της αρχής της αναλογικότητας πλήττουν τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δημιουργούν ισχυρό αίσθημα αδικίας στον κόσμο του ΠΑΟΚ ,ο οποίος παρακολουθεί αγανακτισμένος τον "πόλεμο" ο οποίος γίνεται εναντίον του Συλλόγου μας.

Καλούμε την Ελληνική πολιτεία και τα όργανα της να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τιμήσουν το ρόλο που τους έχει ανατεθεί.

Καλούμε επίσης τον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσα σε κλίμα απόλυτης ομόνοιας να επαγρυπνεί και να στηρίξει τις προσπάθειες του ποδοσφαιρικού τμήματος για ανατροπή του σάπιου κατεστημένου του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις συμπαρατάσσεται απόλυτα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X