Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Τουρίστρια έπεσε πάνω στον Σαμαρά και τον πέρασε για περαστικό !
Τουρίστρια έπεσε πάνω στον Σαμαρά και τον πέρασε για περαστικό ! thumbnail

Τουρίστρια έπεσε πάνω στον Σαμαρά και τον πέρασε για περαστικό !

Μια… απίστευτη συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς πήγαινε από τη Βουλή στο Μέγαρο Μαξίμου με τα πόδια, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.


Καθώς περπατούσε επί της βασιλίσσσης Σοφίας είχε μια αναπάντεχη συνάντηση με μια τουρίστρια η οποία στεκόταν στην άκρη του πεζοδρομίου με ένα χάρτη στα χέρια. Ο κ. Σαμαράς με την τουρίστρια ήρθαν τετ α τετ και ο πρωθυπουργός της έπιασε τη συζήτηση ρωτώντας την από που είναι. «Μένω στην Αυστραλία, αλλά είμαι Ελληνίδα τρίτης γενιάς. Εχω καταγωγή από το Καστελόριζο», του απάντησε η τουρίστρια η οποία όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια αγνοούσε με ποιον συνομιλούσε. 


Η Ελληνοαυστραλέζα, απορρημένη, προφανώς, από το γεγονός ότι ο συνομιλητής της συνοδευόταν από άνδρες ασφαλείας άρχισε να τον ρωτά… «Ποιος είστε». «Είμαι ο πρωθυπουργός της χώρας», της απάντησε ο κ. Σαμαράς  με την τουρίστρια να ξεσπά σε γέλια αμηχανίας, επιφωνήματα και να παίρνει αγκαλιά τον πρωθυπουργό.


H Eλληνοαυστραλέζα τουρίστρια:Ο πρωθυπουργός είχε τετ α τετ και με άλλους πολίτες:

Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X