Άλβες: «Φεύγω από τη Μπαρτσελόνα αν…»

Την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα προανήγγειλε με δηλώσεις του σε Ισπανικό ραδιόφωνο ο Ντάνι Άλβες.

Το κλίμα που επικρατεί στους Καταλανούς δεν είναι το καλύτερο δυνατό και ο Άλβες δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του αλλά και την δυσφορία του. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είχε δεχθεί την ρατσιστική επίθεση με την μπανάνα, (δείτε εδώ) τόνισε πως αν το κλίμα στα αποδυτήρια δεν αλλάξει, εκείνος είναι πιθανό να αποχωρήσει. Ο 31χρονος αμυντικός είπε πως το σημαντικότερο για να έχει μια ομάδα επιτυχίες είναι να επικρατεί ηρεμία στις τάξεις της.

“Πάντα λέω αυτό που θέλω και δεν φοβάμαι. Αν στην Μπαρτσελόνα δεν είναι ευχαριστημένοι μαζί μου, να μου το πουν”, είπε ο Άλβες, και συνέχισε λέγοντας: “Πιστεύω πολύ ότι σε μια ομάδα για να πηγαίνει καλά πρέπει να υπάρχει και καλό κλίμα στις τάξεις της. Σε μας αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, πιθανόν να αποχωρήσω. Η αλλαγή  πρέπει να έρθει πρώτα μέσα από την ίδια την ομάδα. Ο σύλλογος πρέπει να ηρεμήσει”.

Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε και στις ευκαιρίες που πρέπει να πάρουν νεαροί ποδοσφαιριστές τονίζοντας πως “Πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε νέους παίκτες. Σίγουρα δεν θα βγαίνουν κάθε χρόνο νέοι Τσάβι και Ινιέστα, αλλά υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα”.

Σχετικά άρθρα