Τα βρήκε με Λαπόρτ η Μπαρτσελόνα

Σε συμφωνία με τον Εμερίκ Λαπόρτ ήρθε η Μπαρσελόνα. Πρέπει να τα βρει όμως και με την Μπιλμπάο για την απόκτηση του Γάλλου στόπερ.  

Η ανάγκη ενίσχυσης στα μετόπισθεν της Μπαρσελόνα είναι δεδομένη. Ο Εμερίκ Λαπόρτ φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο «Καμπ Νόου», αφού σύμφωνα με την καταλανική Sport έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ισπανίας. 

Πού κολλάει η μεταγραφή; Στην Μπιλμπάο, η οποία εν όψει της συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου δεν διαπραγματεύεται καν για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό και αξιώνει 36 εκατ. ευρώ, όσα χρήματα προβλέπει η ρήτρα στο συμβόλαιό του, για να τον παραχωρήσει. 

Στις τάξεις της Μπαρσελόνα το σκέφτονται γνωρίζοντας πως με την αποχώρηση του Κάρλες Πουγιόλ και πιθανώς του Χαβιέρ Μασεράνο θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο προσθήκες για το κέντρο άμυνας εν όψει της επόμενης σεζόν. 

Ο 20χρονος Λαπόρτ, που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μπιλμπάο και είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας, έχει φέτος 33 συμμετοχές και 2 γκολ με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα