Στον ορίζοντα η περίπτωση Μπλάνκο στην ΑΕΚ!

Ακόμα έναν πρώην επιθετικό της ΑΕΚ θέλουν να βολιδοσκοπήσουν οι άνθρωποι της Ένωσης. Έτσι μετά την περίπτωση του Ράφικ Τζεμπούρ ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, εξετάζεται και αυτή του Ίσμαελ Μπλάνκο, σύμφωνα με το GOAL.

O Αργεντινός επιθετικός, που είναι πολύ δημοφιλής στους φίλους της Ένωσης, αγωνίζεται στη Λανούς, στην οποία έχει παίξει σε 25 ματς (13 ως βασικός) και έχει πετύχει 4 γκολ στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, με τέρμα του «Ζορό» η ομάδα του προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην ΑΕΚ φέρονται να έχουν μάθει πως ο 31χρονος παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ίσως το επόμενο διάστημα υπάρξει επαφή μαζί του για να διαπιστώσουν αν μπορεί να επιστρέψει στην «Ένωση».

Επίσης, και η περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου αρέσει στους ιθύνοντες του συλλόγου, με τον Έλληνα επιθετικό να ανακοινώνεται πως αποχωρεί από την Έβερτον (που τον είχε αποκτήσει το 2011).

Προτεραιότητα για τον 22χρονο παίκτη παραμένει το εξωτερικό, αλλά στον «Δικέφαλο» παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις γύρω από αυτό το θέμα και δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν.

Σχετικά άρθρα