Αρχική / More / Αθλητικά / «Ξέχασαν τι πρόσφερε ο Ιωαννίδης στον Άρη» (video)
«Ξέχασαν τι πρόσφερε ο Ιωαννίδης στον Άρη» (video) thumbnail

«Ξέχασαν τι πρόσφερε ο Ιωαννίδης στον Άρη» (video)

Οι Σκόρδας, Σαουρίδης, Κόντης και Δαμιανίδης έχουν την ευθύνη για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης σύμφωνα με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνέντευξη του στο seleo.gr  εξέφρασε την πικρία του για την αντιμετώπιση φίλων και παραγόντων του Άρη προς το πρόσωπο του:

«Οι παοκτσήδες έχουν πολύ καλή μνήμη, οι αρειανοί έχουν ασθενή μνήμη. Ξέχασαν τι προσέφερε ο Ιωαννίδης στον Άρη. Δεν είμαι υπεράνθρωπος. Το 2004 ο Σαουρίδης έβγαλε μανιφέστο «Μαύρο στον Ιωαννίδη». Γιατί; Και μετά λένε ότι ο Άρης είναι αποδυναμωμένος. Βρέστε ανθρώπους να βασιστείτε. Εγώ έφερα 7 άτομα στην ΚΑΕ, που δημιούργησαν την εταιρεία «Γένεσις» και έβαζαν όλοι τα ίδια χρήματα για να είναι ίσοι.

Ποιος έβγαλε τον Ηλιάδη; Εγώ; Αυτοί που έχουν τα ηνία. Ποιος αρειανός δεν ξέρει ποιος έχει τα ηνία της ομάδας τόσα χρόνια; Δεν είχε ο Σκόρδας και ο Σαουρίδης; Στο μπάσκετ ο Δαμιανίδης, που τώρα πήγε και έκανε επένδυση στην Κρήτη;

Τι δεν καταλαβαίνει ο κόσμος; Πόσους παίκτες έφερε ο Κόντης; Ο Άρης στο ποδόσφαιρο κάθε χρόνο έπαιρνε 15-20 παίκτες. Είναι να τρελαθώ. Είναι τα αυτονόητα αυτά. Η μισή μου ζωή ήταν στον Άρη. Στα 9 χρόνια προπονητής πήραμε 13 τίτλους. Όταν είχαμε τα ηνία του συλλόγου ο Άρης πρωταγωνιστούσε.

Έχουν απομακρυνθεί όλοι οι παράγοντες. Γιατί; Με τα συνθήματα «στον τάφο να σε δούμε»; Γίνεται γιορτή για τα 100 χρόνια και δεν πάμε; Δεν θα πάμε ποτέ και γιατί να πάμε; Πήγε ο Μπουτάρης και ο Αποστόλης και τους πέταξαν καφέδες και πορτοκαλάδες. Έτσι γιορτάζεις τα 100 χρόνια της ζωής του Άρη;

Ξέρεις τι τράβηξα εδώ ένα χρόνο να είμαι υπουργός Αθλητισμού και να κινδυνεύει ο Άρης να πέσει; Να το έχω μέχρι να πεθάνω βάρος στη συνείδησή μου; Επί Ιωαννίδη να πέσει ο Άρης; Έχουν καταλάβει αυτοί τι περνάει κάποιος; Απλώς για να μιλάμε, να ξεφωνίζουμε»;


X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X