Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Δυσαρεστημένοι οι 7 στους δέκα πολίτες
Δυσαρεστημένοι οι 7 στους δέκα πολίτες  thumbnail

Δυσαρεστημένοι οι 7 στους δέκα πολίτες

Τα αντιφατικά αισθήματα που γεννά η κακή οικονομική κατάσταση και τα αδιέξοδα που βιώνουν οι πολίτες, αλλά και η ανάγκη τους να ανακτήσουν μέρος των χαμένων προσδοκιών τους, αποτυπώνονται στο β΄ μέρος της Έρευνας Πολιτικής Συγκυρίας της Public Issue που δημοσιεύει σήμερα η «Εφ.Συν.».


Οι επτά στους δέκα πολίτες δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη σημερινή κατάσταση, ενώ ανάλογα αρνητικά συναισθήματα καταγράφονται όταν σκέφτονται το μέλλον τους.


Σε ό,τι αφορά την προσωπική τους οικονομική κατάσταση, το 73% απαντούν ότι έχει επιδεινωθεί σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, ενώ το 47% εκτιμά ότι η κατάσταση αυτή θα επιδεινωθεί στο μέλλον.


anergia

Το 49% των πολιτών πιστεύουν ότι η ανεργία θα αυξηθεί (από 56% τον Απρίλιο), το 28% (26%) εκτιμούν ότι θα μείνει ίδια, ενώ το 23% (19%) ότι θα μειωθεί.   • Ανάλυση: Για τους καθοριστικούς παράγοντες που θα επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα γράφει ο πολιτικός επιστήμονας και πρόεδρος της Public Issue, Γιάννης Μαυρής.


 


* Το δεύτερο μέρος της Έρευνας Πολιτικής Συγκυρίας της Public Issue, στις σελ. 6-7 της «Εφημερίδας των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου.Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X